Partyflock
 
­ Nederland

Gratis entree tijdens Partyraiser - 3 hours set in Eclipse, Rotterdam

gepubliceerd door , op
Partyraiser
22 april 2013
FeestPartyraiser · 3 hours set
Datumzaterdag 11 mei 2013
WinactiePartyraiser actiegesloten
LocatieEclipse
Op zaterdag 11 mei 2013 zal niemand minder dan Partyraiser drie uur centraal staan in Club Eclipse. 'Ik vind het erg leuk dat ik gevraagd ben. Ik ben zelf gek op solo-optredens en doe dit de laatste tijd steeds meer. Ik wil namelijk tijdens mijn optredens zoveel mogelijk muziek ten gehore brengen. En je hebt echt lekker de tijd om goed in je set te komen. Ik doe mijn ding. knallen en feesten! Wat ik doe is een leuke opbouw maken, zodat ik voor ieder wat wils draai. Ik zal echter nooit onder de 180bpm komen!'

Eclipse zal worden omgetoverd tot een ware Partyraiser-tempel.'De mensen moeten komen, omdat het: Één. Heel tof gaat worden! Twee. Ik al je favoriete tracks voorbij zal laten komen! En last but not least: een Hardcore-feest waarbij de entree tot half 1 gratis is, is ook niet alledaags natuurlijk! We do this for you, because we're all hardcore!', aldus Partyraiser.

Na vele samenwerkingen en live-optredens volgt nu een avond waar Partyraiser zelf in het middelpunt staat. Niet geheel onbelangrijk is de programmering voor de avond: 'De line-up vind ik helemaal geweldig! Met al deze artiesten heb ik ook echt wat!
Mijn allerbeste hartsvriend, al twintig jaar, DJ Aggressive zal gaan openen. Hij draait al sinds 1997 en ik doe mijn uiterste best deze jongen steeds meer neer te zetten. En niet alleen omdat het mijn gabber en leerling is, maar vooral ook omdat hij een ontzettend goede dj is!

Vervolgens DJ Amada, wat een klassemeid is dat! Zij heeft echt alles wat een artiest moet hebben: Ze kan goed draaien, perfecte uitstraling, lekker ding, altijd vrolijk, zweept het publiek perfect op! Zij is in korte tijd echt een heldin van velen geworden. En ja, dan mijn maatje Triax. Hij zal na mijn set de boel nog even twee uur lang gaan afrossen! Triax is een zeer getalenteerde producer, goede dj en een zeer fijne kerel die absoluut niet mag ontbreken. Ik ben heel blij dat het de laatste tijd heel goed met hem gaat. Kortom, ik heb een top groepje samengesteld om een super vette avond mee te maken!'


It's time to raise the party!

Timetable
Hierbij presenteert Partyraiser de timetable :
23:00 – 00:00 Aggressive
00:00 – 01:00 Amada
01:00 – 04:00 Partyraiser
04:00 – 06.00 Triax

Trailer
Check hier de trailer:



Auto en openbaar vervoer
Club Eclipse is goed te bereiken per openbaar vervoer. Met de metro of trein kun je reizen tot station Rotterdam Alexander. De locatie is gelegen aan de overkant van de straat. Voor actuele reizigersinformatie en tijden kijk je op www.ns.nl, www.ov9292.nl of www.ret.nl. Ook met de auto is Club Eclipse uitstekend te bereiken. Parkeren kan op het naastgelegen bewaakte parkeerterrein.

Websites en verdere informatie
De minimale leeftijd voor 'Partyraiser – 3 Hours set' in Club Eclipse, Rotterdam is 18 jaar. Bij twijfel kan er om je ID gevraagd worden. Er is gratis entree tot 00.30 uur! Daarna kost een ticket aan de deur slechts €10,-. Het feest begint om 23:00 uur en eindigt om 06:00 uur.

Kijk voor meer informatie op de vernieuwde website: www.club-eclipse.nl.

11 opmerkingen

Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Erg netjes dat hij de mensen om hem heen full support geeft.
:respect:
 
In het verhaal staat dat tussen Agressive en Partyraiser Amada zal draaien, maar in de timetable staat op diezelfde tijd Cremator. Is hier duidelijkheid over?
 
Ik zal echter nooit onder de 180bpm komen!'

laatste aanpassing
 
:lol:
 
Daar ben ik natuurlijk bij:D
 
:)
Partyraiser al 3 keer meegemaakt, dus natuurlijk ben ik hierbij om ff volgas de vloer kapot te maken. Met anderen woorden WE GAAN HAKKUH!!!! Ben benieuwd hoe de rest gaat draaien. 11 mei, ik kom eraan!!