Partyflock
 

Amersfoort beleeft laatste Koninginnenacht met TaBeA

gepubliceerd door , op
Nachtbrigade
12 januari 2015
Yes! Met dank aan de burgervader van Amersfoort kan de Nachtbrigade tijdens Koninginnenacht alle ingrediënten voor een Bijzonder Epische Avond weer uit de kast trekken. Tijdens deze allerlaatste editie van BEA wordt de karakteristieke zeepfabriek wederom omgetoverd tot een ware feestfabriek. De laatste ode aan onze geliefde koningin en de laatste kans om haar eervol vaarwel te feesten.

Voor deze Koninginnenacht heeft de organisatie het oranje snot voor de ogen gewerkt om een dikke programmering neer te zetten. Aangezien onze Lexie zich eerst maar eens moet bewijzen dat hij een goede koning is, neemt de Nachtbrigade het zekere voor het onzekere.. Niemand minder dan de koning der koningen van de Nederlandse techno is tijdens deze laatste Koninginnenacht present: Joris Voorn! Deze Rejected-baas neemt Edwin Oosterwal mee naar Amersfoort. Het veelbelovende keizersduo Homework staat daarnaast te springen om de loods te veroveren met hun Chicago/seephouse...

Als kers op de kroon toveren de strijders van het meestercollectief Barre Tijden de Kelder om tot 'Ghetto Palace' met unieke back-2-back-sets!

Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar via koop tickets.

3 opmerkingen