Partyflock
 
­ Nederland

Frenchcore s'il vous plaît! timetable

gepubliceerd door , op
Het aftellen naar de vierde editie van Europa's grootste frenchcore evenement is begonnen. De kaartverkoop gaat als een trein en massa's frenchcore-, hardcore- en terrorfreaks vanuit heel Europa staan te popelen om deze nacht te mogen beleven: Maximaal losgaan in Nederlands hardste club: Crystal Venue.

Area 1: frenchcore to da bone! Crème de la crème van de frenchcore artiesten zijn geboekt: Radium, Harry Potar, The Speed Freak, The Braindrillerz, noem ze allemaal maar op. Gegarandeerd frenchcore geweld till da maximum!
Area 2: De hardste hardcore tot extreme terror met onder andere Bartoch, The Demon Dwarf, Noisekick en Smurf. Wat wil een mens nog meer?

Timetable


Tickets
Voorverkoop:€ 26,95
VIP:€ 39,95 (snelle VIP ingang, VIP stage + gratis snacks, gratis WC)
Deurverkoop:€ 38,-

Voorverkoop gaat via koop tickets en Primera
Wees er snel bij want de voorverkoop gaat hard!

Parkeren
Eventcenter Crystal Venue te Culemborg is ook per auto uitstekend te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de Crystal Venue en het parkeren is bovendien gratis! Je wordt geadviseerd te parkeren op de nieuwe parkeerplaats bij het NS-station (3 minuten lopen)

Openbaar Vervoer
Crystal Venue ligt op een loopafstand van Culemborg CS. Vanaf het station sta je binnen vijf minuten midden voor Crystal Venue.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 16 jaar. Bij twijfel kan er aan de ingang gevraagd worden je te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

6 opmerkingen

Poeheee dat is een mooie line up!!
TOP time-table!!
Kan niet wachten!! :bounce: