Partyflock
 
­ Nederland

Project Booming
Het leukste gratis feest van Nederland

gepubliceerd door , op
Booming New Season
15 januari 2013
FeestBooming New Season · Booming & Mc UB anniversary
Datumzaterdag 9 maart 2013
LocatieCrystal Venue
Zaterdag 9 maart is het weer tijd voor het mooiste, leukste en lekkerste gratis feest van Nederland: Booming New Season! Ook in 2013 worden de seizoenen weer ingeluid door Booming New Season, waar iedereen het altijd geweldig naar zijn zin heeft. De lekkerste dj's, een superlocatie en de allerbeste entreeprijs die je maar kan bedenken: gratis! Deze keer wordt door Booming New Season de lente ingeluid, maar daar houdt het niet bij op: ook Mc UB zal zijn verjaardag vieren op Booming New Season! Volop feest dus, de hele nacht lang.

Een goeie zet van Crystal Venue in deze barre tijden: bij Booming New Season kun je altijd gratis naar binnen. Dat heeft intussen iedereen wel door en daarom zijn het ook altijd hele gezellige en goed volle feestjes. Neem je voordeel en zorg dat je dit feest niet mist. Zaterdag 9 maart van 22:30 tot 5:00u gaat het gebeuren. Natuurlijk betekent gratis niet dat er aan kwaliteit wordt ingeleverd want zowel de dj's zijn van topklasse als ook de zaal en de sfeer die neergezet gaan worden.

Ed Mission vs Ko-c


Including Mc UB Anniversary
Behalve dat de lente ingeluid gaat worden op Booming New Season zal ook de vaste MC van Booming New Season zijn steentje bijdragen en gaat hier zijn verjaardag vieren. Deze Mc is al ruim 17 jaar actief en heeft een flink aantal grote en kleine feesten en festivals door het hele land heen achter zijn naam staan. Hij komt uit Amsterdam maar brengt zijn tijd het liefst door in Crystal Venue! Drie dagen voor Booming New Season is zijn echte verjaardag, dus om dit op booming New Season te vieren was voor hem een makkelijke keus.

Belgium is here
Natuurlijk kom je op Booming New Season de beste dj's tegen, die je hieronder in de line-up ziet staan. Deze keer komt daar nog een speciale gast bij uit België: Yves Deruyter! Ook hij is een zwaargewicht in de scene en stond aan de wieg van de befaamde Bonzai classic sound. Met recht een topper en Booming New Season is blij hem te kunnen programmeren voor 9 maart.

Yves Deruyter


Line up Booming New Season
Yves Deruyter
MEM
Ed Mission vs Ko-c
Miss Amy vs Report
Lesley Styles
Sjaak Koning
Mc UB

Je ziet het: dit gaat een geweldig feestje worden. Met maar liefst twee back2back optredens en alleen maar dj's waar iedereen van houdt. Deze eerste Booming New Season in 2013 zou wel eens de boeken in kunnen gaan als de beste ooit! En daar kun je gratis getuige van zijn, wat wil je nog meer?

2 opmerkingen