Partyflock
 

Goldfish 15 februari in Heineken Music Hall

gepubliceerd door , op
Het is geen verrassing meer dat de heren van GoldFish graag geziene gasten zijn in Nederland. Op vrijdag 15 februari geven ze het startsein van de wereldtournee, dat in teken zal staan van hun nieuwe album, 'Three Second Memory'. Dat startsein zal gegeven worden in Amsterdam's eigen Heineken Music Hall!

The Three Second Memory tour is al zeer gewild. De early bird tickets waren binnen een week uitverkocht! Voorheen gebeurde dat ook al bij GoldFish Outdoor. Dus mocht er nog tickets besteld willen worden, dan moet er snel actie ondernomen worden. De tickets voor The Three Second Memory tour kunnen bij koop tickets besteld worden.

De band GoldFish is bekend o.a. van de hit Washing Over Me en is al vele keren te gast geweest in ons kikkerlandje. Het enthousiasme van de Nederlanders blijft GoldFish niet onopgemerkt. De heren zijn daar erg over te spreken. Dave van GoldFish: "Netherlands crowds are amazing; playing here is always a highlight of our year".

De tickets zijn verkrijgbaar voor de normale prijs van €37,50. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes over GoldFish, dan kan er gekeken worden op: facebook.com/Goldfishlive.