Partyflock
 
­ Nederland

Full Moon was geweldig, het sensationele megaspektakel nu in de Maassilo

gepubliceerd door , op
De gehele organisatie wil graag iedereen bedanken voor deze ongelofelijk mooie en fantastische editie van Full Moon. Dankzij de inzet van velen is dit een van de mooiste edities tot nu toe. Maar dit had niet gekund zonder de aanwezigheid van jullie! Bedankt voor jullie aanwezigheid, enthousiasme en goede sfeer! De volgende Full Moon in Sand staat gepland op 30 maart, maar voor de fans die echt niet kunnen wachten heeft Full Moon een spectaculaire editie gepland op zaterdag 26 januari in de Maassilo te Rotterdam: Industry of Love!



Full Moon presents Industry of Love
Na het enorme succes van de Full Moon Parties in Amsterdam gaat Full Moon nu ook in Rotterdam een spectaculair feest neerzetten! Industry of Love in de Maassilo! Wie wel eens in de Maassilo is geweest, weet wel hoe mooi deze locatie is. Deze oude warehouse waar overal te gekke machines staan verleend zich goed voor het nieuwe concept van Full Moon: Industry of Love! Met nog meer DJ's, waanzinnige acts, spectaculaire licht- en lasershow, bijzonder entertainment, LED effecten, vuurwerk, air acrobatics & nog veel meer.. In 3 zalen zal Full Moon de beste DJ's programmeren met verschillende stijlen muziek.

De volgende dj's zijn al definitief geboekt, verdeeld over de 3 area's:

Johan GielenRAM - Artento Divini - Adam Seller - Jean - Randy Katana - Spider - Peter Woodz - Miss Melody
Roomer - Ruben Vitalis - Alfredo Da Matta

More dj's to be announced soon!



Dit ultieme feest is voor het eerst in Rotterdam en Full Moon is van plan er een groots, meeslepend evenement van te maken met de beste sfeer, de juiste partypeople, de lekkerste muziek en het mooiste entertainment! Dit wil je dus echt niet gaan missen!



Nu Early Bird!
Koop nu je early bird ticket voor maar 25 euro in de voorverkoop bij:

koop tickets
koop tickets
koop tickets
koop tickets

Koop nu voordelig jouw ticket, want op=op!

White & Red
De dresscode voor Industry of Love is wit en rood. Combineer jouw outfit met witte en rode kledingstukken of kom geheel in wit of rood. De dresscode is wel verplicht voor alle bezoekers van Industry of Love. No dresscode = no entrance.

2 opmerkingen

Halléloeja Yes dit is zeker VET
Wedden dat het weer gaat overtreffen
wir sin dah bei