Partyflock
 
­ United Kingdom

Movements met Isis in Sneek

published by , on
Movements met Isis in Sneek
13 November 2012
Poppodium Het Bolwerk staat dit weekend geheel in het teken van feestjes. Op vrijdag 23 november is er weer een editie van Movements. Tijdens deze editie viert DJ Isis haar twintigjarig jubileum met een soloset waarin twintig jaar dansmuziekgeschiedenis de revue passeert. De zaal gaat open om 22.00 uur, de entree bedraagt €10,- in de voorverkoop.

Movements is inmiddels een vertrouwd dance concept in Poppodium Het Bolwerk. Vanaf december 2009 zijn er verschillende edities geweest met namen als; Secret Cinema, 2000 and One, Remy, Malbetrieb en Harde Baas. Deze editie staat geheel in het teken van het twintig jarig jubileum van DJ Isis.

Isis een van 's werelds eerste vrouwelijke pioniers op het gebied van elektronische dansmuziek en wordt gezien als een van 's werelds top tien vrouwelijke dj's in de techhouse. Daarnaast is zij al twintig jaar de bekendste vrouwelijke DJ van Nederland. En dat moet gevierd worden met een groot feest. Isis draait een soloset waarbij twintig jaar dansmuziekgeschiedenis de revue passeert.

Isis is al maanden druk bezig met de voorbereidingen om er een bijzondere avond van te maken. "Ik ben vooral lang bezig geweest om twintig jaar dancemuziek op orde te krijgen. De beste nummers ga ik tot één geheel mixen. De set die ik ga draaien heeft historische waarde." De hele avond staat in het teken van haar jubileum. Acid, Detroit techno, RoXy klassiekers, UK Breakbeats en Chemistrykrakers. Het zijn allemaal stijlen uit het muzikale oeuvre van Isis die deze avond aan bod komen.