Partyflock
 

Spinnin Records @ NopeisDope XL 'Bigger, Better, Bolder' deze zaterdag in Maassilo

gepubliceerd door , op
NopeisDope XL
5 november 2012
NopeisDope XL 'Bigger, Better, Bolder' aanstaande zaterdag wordt een bijzondere gebeurtenis. Elke area heeft een verhaal, maar het meest bijzondere is dat van de Spinnin' Area. Het platenlabel uit Hilversum dat in 1999 werd opgericht is uitgegroeid tot het grootste muziek instituut in de dance-wereld en heeft aan de muzikale wieg gestaan van bijna alle grote helden die nu de charts domineren. Het heeft tal van sublabels en is altijd bezig met het ontwikkelen en begeleiden van jong talent.

Tijdens Nopeisdope 'Bigger, Better, Bolder' deze zaterdag in Maassilo Rotterdam zal Spinnin' zorgen dat er een fijne selectie is van jonge talenten en de gevestigde orde.
Eigenlijk kun je talent al geen talent meer noemen als Spinnin' zijn schouders er onder heeft gezet. Julian Jordan is in het kielzog van 'Spinnin' grootheid Sander van Doorn al een gevestigde naam in de internationale scene en heeft nu een dikke release met Martin Garrix. Deze heeft op zijn beurt het nieuws gehaald voor zijn remix van Christina Aguilera. Tony Junior heeft een geweldige zomer achter de rug met internationale gigs en een dikke hit met 'feeling kinda strange'. De jongens van DubVision werden als talent van het jaar genoemd door Axwell.

TV Noise hebben samen met Tony Junior de nieuwste cd van NopeisDope gemixt die tijdens NopeisDope XL 'Bigger, Better, Bolder' voor het eerst te krijgen zal zijn voordat hij in de winkels ligt. Ziggy gaat al een tijdje mee en van deze man kunnen we veel gaan verwachten in 2013. Dan hebben we Shermanology, de formatie waar heel Nederland al van hield veroverde de hele wereld met hun hit 'Can't Stop me Now' (uiteraard via Spinnin') en zullen het komende jaar bijna niet meer op dit continent te vinden zijn. La Fuente is zonder twijfel één van de meest opvallende en energieke artiesten in de Dancescene en brengt bom naar bom uit bij Spinnin'.

Maar de allergrootste ster deze avond is wel Sidney Samson die met 'Riverside' zijn eerste grote wereldwijde doorbraak had met Spinnin' en nu met zijn laatste track in een samenwerking met niemand minder dan William zeker een wereld hit gaat scoren.

NopeisDope en Spinnin' hebben juist deze aankomende hit gebruikt voor de trailer, so check it out:



Hierbij nog een keer de volledige line-up in de Spinnin Area:

Sidney Samson
Shermanology
La Fuente
Tony Junior
Julian Jordan
Erik Arbores
TV Noise
DubVision
Ziggy
Martin Garrix