Partyflock
 
­ Nederland

A Magical Night tijdens ADE

gepubliceerd door , op
A Magical Night
4 september 2012
Witte konijnen, een toverstaf, twee witte handschoenen en muziek, veel muziek. Dit zijn de ingrediënten die tijdens het Amsterdam Dance Event in de hoge hoed gestopt worden en POOF! Op woensdag 17 oktober presenteren PaardenKracht en The Magician 'A Magical Night' in AIR. Natuurlijk gaat de grote tovenaar himself die bewuste magische avond optreden, maar naast hem ook Perseus, Moon Boots, Jonas Rathsman, Maxxi Soundsystem, SHMLSS en Lumière.

Waar hij vandaan komt is nog steeds een mysterie en zijn krachten en skills zijn buitenaards. Hij heeft opgetreden onder vele verschillende namen maar liefhebbers noemen hem graag: The Magician. Overal waar hij komt worden er mensen door zijn muziek betovert en dansen ze alsof er geen morgen meer is. Hij laat ze zweven op magische house trips en neemt ze mee naar de disco hemel. Wanneer hij verdwijnt laat hij altijd alleen een van zijn 'magic tapes' achter.

Na een eigen discoavond in AIR in april, een eigen stage op Buiten Westen en binnenkort een op Valtifest was het voor PaardenKracht tijd om na te denken over de toekomst. Velen future disco en house namen hebben de revu gepasseerd het laatste half jaar, behalve een. Een naam die met een dikke streep er onder bovenaan het lijstje stond: The Magician. Op 17 oktober gaat het dan eindelijk gebeuren en wel tijdens het Amsterdam Dance Event in de mooiste club van Amsterdam.

Samen met The Magician, het label French Express en AIR is er gezocht naar een passende line-up voor deze avond. Een beetje Hocus Pocus en wat abracadabra heeft tot gevolg gehad dat Perseus, Moon Boots, en Jonas Rathsman The Magician in AIR1 zullen vergezellen. AIR2 wordt gevuld door Maxxi Soundsystem, PaardenKracht residents SHMLSS en het Amsterdamse duo Lumière.

Een wolk van sprankelende sterren en zachte roze rook, magie in z'n zuiverste vorm en muziek die niets aan de verbeelding over laat. PaardenKracht en The Magician zullen het Amsterdam Dance Event van 2012 omtoveren tot een magisch hoogtepunt!

AIR1:
The Magician België
Perseus Verenigde Staten
Moon Boots Verenigd Koninkrijk
Jonas Rathsman Zweden

AIR2:
Maxxi Soundsystem Verenigd Koninkrijk
SHMLSS
Lumière

1 opmerking