Partyflock
 
­ Nederland
Element Thick hard movements is niet algemeen zichtbaar!
Element Mental Torments is niet algemeen zichtbaar!
Element Cannibal Society is niet algemeen zichtbaar!

Hardtechno op zijn best

gepubliceerd door , op
Met nog een kleine twee weken te gaan zal zaterdag 6 oktober de Utrechtse technoclub Poema RAW in het teken staan van een nieuwe Mental Torments Night. Na tal van memorabele edities is er weer een indrukwekkend programma met drie nieuwe debuut acts en twee vaste acts geprogrammeerd en zal de avond voor de (hard)techno headz een must zijn om erbij te zijn!

Al meerdere malen heeft deze dj zijn kunsten mogen vertonen op Mental Torments Night en is nu weer aan de beurt om de Poema RAW op zijn kop te zetten. Het gaat hier natuurlijk over aussie dj Bold. Deze heavyweight weet keer op keer het publiek te pleasen met dikke groovy hardtechno sounds dus rede genoeg om dj Bold achter de decks te zetten!

Naast dj Bold is er een debuut uit Polen over gevlogen. Een nieuwe hardtechno held Mental Crush. Deze man heeft tal van top hardtechno releases op zijn naam staan en is hard op weg om een plaats tussen de heavyweights te veroveren dit is een must be to see!

Nog een talent op het programma is de Nederlander Boiling Energy die met het Label Thick hard movements goed op weg is om de wat hardere en industrielere kant van de hardtechno te laten horen!. Deze man weet wat een potje beuken is en zal de Poema RAW op gepaste wijze afsluiten!

Nederlands technotalent Sceptical C maakt wederom een debuut en zal deze avond openen met een exclusieve en zeer energieke live act zoals alleen Sceptical C dat kan, dus kom vroeg!

En natuurlijk Mike Drama met zijn '3 decks madness' is van de partij! Met het runnen van de twee bekendste labels van de hardtechno genre Mental Torments & Cannibal Society Records is Mike Drama niet meer weg te denken binnen de hardtechno scene!

Zoals de meeste mensen inmiddels weten, staat Mental Torments Night garant voor een flinke dosis kwaliteits(hard)techno en een hoog partygehalte, dus dat betekent geen tijd om mooi te zijn en maar met één intentie deze avond keihard beleven en met het Funktion-one geluidsysteem van Poema RAW kan deze avond niet mis gaan. Deze sound zal hier optimaal tot zijn recht komen, so don't forget your earplugs or better leave them at home!

Timetable
23.00 – 00.30: Sceptical C
00.30 – 02.00: Bold
02.00 – 03.30: Mike Drama
03.30 – 05.00: Mental Crush
05.00 – 06.00: Boiling Energy

Kaarten zijn te koop via www.clubpoema.nl en kosten maar 12,50 in de voorverkoop en €15 aan de deur.

9 opmerkingen

Tuurlijk weer aanwezig! :bier:
Poema (L)
Feestjes van Mike :bounce: :bier:
Hier zijn we weer bij:)
ff kijke.
jammer, heb die datum al een verjaardag staan...
Zeker aanwezig! Feestjes van Mike in de Poema (L)
Jammer dat ik niet kan maar wat een top feest :D
vet!! Jammer dat ik niet kan! Keep them coming!