Partyflock
 
­ Nederland

Wat er ook gebeurt… Ik ben er... Sowieso

gepubliceerd door , op
Sowieso!
20 mei 2012
3 September, de dag dat de vakantie officieel voorbij is en de dagelijkse sleur van je school/werk weer gaat beginnen, waar denk je dan aan terug? Je lekkere vakantie, het geld dat je hebt verdient? Of dat hele dikke feest van afgelopen weekend? Sowieso dat laatste!

1 September zal de eerste editie van Sowieso! in Almere plaatsvinden en heel Flevoland doen laten schudden op haar grondvesten. Sowieso! begint gelijk lekker met een XXL-editie in het prestigieuze TMG Partycentrum in Almere-Buiten. TMG Partycentrum is een gloednieuwe exclusieve locatie die ruimte biedt aan bijna 3000 party-animals en haar deuren speciaal opent voor Sowieso! Daar moet je bij zijn, sowieso!

Op de avond zelf kan je helemaal losgaan in twee verschillende zalen op de dikste beats van grote namen die Sowieso! tot een onvergetelijke avond zullen maken. In de ene zaal worden de dikste house beats gepompt en in de andere zaal kan je los gaan op de gruwelijkste eclectic tunes. Je gelooft het niet?! Denk The Partysquad, Gregor Salto, Vato Gonzalez ft. MC Tjen, Alvaro, Michael Mendoza, Delivio Reavon & Aaron Gill en nog véél meer.

De acts van deze top dj's zullen worden versierd door sexy danseressen, special acts en give-aways voor de gasten. En alsof dat nog niet genoeg is om nu je kaartje te halen is er ook nog van 22.00 tot 00.00 happy hour! Wil je meer dan een onvergetelijke avond? Dat kan ook, er zijn namelijk nog een aantal VIP-tafels (6 personen) over.

Je hebt het gehoord, dus ren als een malle naar de Free Recordshop of ga naar www.sowieso-event.nl voor kaartjes en info! Haal je kaartje direct in de voorverkoop dan betaal je €17,50, aan de deur €25,-. Het gaat hard, dus doe slim en wees snel!

Wil je op de hoogte blijven van alles over Sowieso! en kans maken op vrijkaarten? Volg Sowieso! op Twitter (@sowieso_event) of like de Sowieso! pagina op Facebook en maak meteen kans op vrijkaarten voor 1 september.

2 opmerkingen

 
Artiest {SHOWLIST artist 44702, 68263}
sowieso niet
Uitspraak van actief op dinsdag 7 augustus 2012 om 21:27:
sowieso niet


hahaha, indd