Partyflock
 
­ Nederland

Hardstyle in the Park in Stadspark Groningen

gepubliceerd door , op
In navolging van het succesvolle Dance in the Park en Dance Experience XL, krijgen ook de hardstyle liefhebbers hun eigen festival met de veel betekende naam Hardstyle in the Park! Dit spijkerharde event zal plaatsvinden op vrijdag 31 augustus 2012 op de drafbaan in het Stadspark in Groningen en wordt het hardstyle event van Noord Nederland waar je echt bij moet zijn!

Evenals Dance in the Park en Dance Experience XL, is ook Hardstyle in the Park onderscheidend met haar betaalbare prijzen, uitstekende line-up en bijzondere sfeervolle entourage. Ook hier een fantastische stage met videowalls, uitgekiend licht & geluid, een heuse bedoeinentent met waterpijpen, vrolijke shelter-tenten, een doelgroep gerichte markt, kluisjes om je spullen in op te bergen, speciale acts & perfomances. Upgrade Events wil een sfeer realiseren waar alle bezoekers zich in thuis voelen, waar je een hapje en een drankje kan doen en kunt chillen in de lounge-area's. Hardstyle in the Park wordt een event met alles er op en er aan!

Naast de Main-Area realiseert Upgrade Events ook een V.I.P. Deck. Dit is een trendy ruimte met een ruim balkon en riant zicht over het gehele terrein. Je word ontvangen met een glaasje champagne en gedurende het event staat een riant buffet voor je klaar. Daarnaast gaan er dames regelmatig rond met trendy hapjes en lekkere drankjes. Parkeren kan achter het V.I.P deck. Je bent van alle gemakken voorzien!

Maar het belangrijkste is natuurlijk een line-up van naam en faam! Upgrade Events hoopt aan je verwachtingen te hebben voldaan en verwijzen je graag naar de line-up onder aan dit bericht..

Wil je dat dit een jaarlijks terugkerend event wordt ? Wees er dan bij op vrijdag 31 augustus 2012 op de drafbaan in het Stadspark in Groningen en ervaar de lekkerste, hardste hardstyle beats! Tevens is er de mogelijkheid om een combi ticket te kopen voor beide events: Hardstyle en Dance in the Park 2012. Tickets bestel je bij: koop tickets.

Volg Upgrade Events ook via Social Media zoals Facebook, Twitter, Hyves en op de diverse site's en je blijft helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Line up:
Josh & Wesz
Psyko Punkz
Noisecontrollers
Alpha²
B-Front
G-Town Madness

'Wait and See!'

9 opmerkingen

 
aanwezig!
tuurlijk die rooie dak duivel is er ook weer:P
Sowieso aanwezig :D 15 euro voor die line-up!
AANWEWIG
B-Front afsluiter?