Partyflock
 
­ Nederland

Pinksterdans viert vijfjarig bestaan

gepubliceerd door , op
Pinksterdans XL
9 april 2012
Vijf jaar geleden startte Firma Gezellig (nu Interlab Music) en Elements Beach het initiatief om op eerste Pinksterdag een toegankelijk techno feest te organiseren met en voor bekenden en daar weer bekenden van. Inmiddels is Pinksterdans uitgegroeid tot een vaste prik op de kalender van een van Nederlands meest gemoedelijke strandtenten aan de Nederlandse kust. Ter gelegenheid van dit jubileum vindt op zondag 27 mei een extra lange editie plaats.

Van 16:00 – 03:00 uur staat er een fantastische line-up geprogrammeerd. Een combinatie van DJ's die de afgelopen jaren een mooie rol van betekenis hebben gespeeld, aangevuld met een aantal artiesten die op dit moment enorm aan populariteit hebben gewonnen. Warren Fellow, Joachim, Steelo en T.I.M. weten inmiddels hoe het er op Pinksterdans aan toe gaat. Olivier Weiter, Kadir Pelit en Camiel Daamen 'live' vormen een uiterst interessante toevoeging aan de line-up om tijdens het vijfjarig bestaan weer lekker de bloemetjes buiten te zetten.

De timetable is als volgt:
16:00 – 17:30 T.I.M.
17:30 – 19:00 Steelo
19:00 – 20:30 Kadir Pelit
20:30 – 22:00 Camiel Daamen 'live'
22:00 – 23:30 Joachim
23:30 – 01:00 Olivier Weiter
01:00 – 03:00 Warren Fellow

Gelukkig zien de weersvooruitzichten er fantastisch uit, wat inhoudt dat het feest zich zal concentreren op het buiten terras. Diegene die al wat vaker bij Elements Beach gefeest hebben in het verleden, weten wat voor een waanzinnige vibe hier dan hangt. Dansen in de open lucht, onder een strakke sterrenhemel met op de achtergrond het uitzicht op het strand en de zee.

De keuken is gewoon geopend en je kunt komen genieten van overheerlijke cocktails. Parkeren bij Elements Beach is totaal geen probleem. Op de grote parkeerplaats betaal je slechts € 2,00 tot en met 18:00 uur. Hierna is het zelfs gratis. Diegene die vanaf Delft en Schipluiden met de Kwibus willen komen, kunnen zich opgeven via info@elementsbeach.com. Bij voldoende animo vertrekt de Kwibus om 16:30 uur vanaf Delft Station en zal vervolgens een tussenstop maken in Schipluiden.

Gezien de weersvoorspellingen verwacht de organisatie topdrukte komend weekend dus voorkom teleurstelling bij de deur en koop je kaartje in de voorverkoop. Tickets kun je online bestellen via Elements Beach.nl, Interlab Music.com of [presale element=party id=219874 type=paylogic].