Partyflock
 
­ Nederland

Lekker Belangrijk
Nieuwe locatie maar ouderwets gezellig

gepubliceerd door , op
Het is nog even wachten, maar op 31 augustus is het na lang wachten eindelijk weer tijd voor het gezelligste en hardste hardcore concept in Almere: Lekker Belangrijk! Na een afwezigheid van bijna een jaar heeft de organisatie achter dit concept een nieuwe locatie weten te vinden die prima aansluit bij het concept, namelijk: Club Storm in Almere.

Club Storm
Club Storm biedt Lekker Belangrijk de mogelijkheid om het concept, waarbij verlichting, lasers en dikke visuals een vast ingrediënt zijn, vast te houden en tegelijkertijd een aantal belangrijke verbeterpunten te kunnen pakken. Zo is Club Storm bijvoorbeeld voorzien van een grote rokersruimte, luxe zithoeken om even bij te kunnen komen van al het hak geweld en is de bar voorzien van alle soorten drankjes die je maar kan bedenken.

Openingstijden
Ook de openingstijden zijn eens tegen het licht gehouden: deze editie start om 22:00 uur en gaat in ieder geval door tot 04:00 uur 's ochtends. Als het om deze tijd nog lekker druk is doet LB Events niet moeilijk: dan rammen we gewoon nog even lekker door!

Entreeprijzen
Naast de bovenstaande verbeteringen heeft LB Events besloten om de entreeprijs zo laag mogelijk te houden om zo iedereen de kans te geven deze eerste nieuwe editie bij te kunnen wonen. Om binnen te komen op deze editie betaal je slechts vijf euro entree! Er is voor deze editie geen voorverkoop mogelijk, je kan op de avond zelf je kaartje gewoon aan de deur halen.

Line up
Uiteraard is LB Events weer hard op zoek geweest om een gevarieerde line-up samen te stellen met aandacht voor verschillende stijlen en artiesten:
Negative A (Masters of Hardcore)
J-Roon & Kosmix (Thunderdome)
N!CK & Red Faction (Thunderdome radio crew)
Double-U (Lekker Belangrijk)
Skuffa (Decade)
Mecanico
De avond wordt gehost door niemand minder dan: MC Justice (Thunderdome radio crew)

Gastenlijst plekken winnen?
LB Events stelt voor deze editie twee gastenlijst plekken beschikbaar via Partyflock. Meedoen is mogelijk via de Partyflock pagina van het feest.

2 opmerkingen

Il giorno dopo il mio compleanno, beh potrei anche festeggiarlo facendo una bella vacanza di una settimana con Negative A come gran finale.
Se posso ci vado.