Partyflock
 
­ Nederland

Optredens Lange Frans en Sonny's inc. op Singlesfeest Relatieplanet

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 7 april organiseert Relatieplanet een bruisend Singlesfeest in het roemrijke Claus Event Center te Hoofddorp. Of je nu op zoek bent naar de liefde van je leven of gezelligheid, het Singlesfeestbiedt singles alle ingrediënten voor een geslaagde avond!

Lange Frans en Sonny's Inc. verzorgen deze avond knallende onvergetelijke optredens. Lange Frans zingt, presenteert en acteert. De rapper trapt 2012 af met zijn langverwachte solodebuut Levenslied. Hiermee weet hij te amuseren, charmeren en emotioneren. Tijdens het Singlesfeest gooit de tv-celebrity alle registers open en brengt hij zijn mooiste, beste en nieuwste nummers ten gehore.

De band Sonny's Inc. is van alle markten thuis en maakt van elk feest of event een happening om nooit te vergeten. Naast eigen composities speelt de professionele negen koppige band hits van toen en nu al dan niet verpakt in een eigentijds jasje, voorzien van een swingend of juist romantisch ritme, overgoten met een exotisch sausje of in de vorm van een sprankelende medley.

De Singlesfeesten van Relatieplanet zijn al ruim zes jaar een begrip in Nederland. Met meer dan 50 edities hebben inmiddels meer dan 100.000 singles een van de feesten bezocht. Bij velen leidde dit tot een (liefdes)avontuur en serieuze relatie.

De Singlesfeesten worden georganiseerd in het Claus Event Center te Hoofddorp en ligt hiermee in een sfeervolle omgeving. Claus Event Center bied ruimte aan 2200 bezoekers in verscheidene zalen met o.a. Dance classics, Salsa, Loungemuziek, live optredens en een bowlingbaan. De Singlesfeesten zijn zowel voor members als niet-members van Relatieplanet.

Over Relatieplanet
Relatieplanet.nl is de grootste online datingsite van Nederland en België. Sinds de lancering van de website in 2002 schreven meer dan 4 miljoen singles zich in op deze website. Met continu duizenden singles online is Relatieplanet.nl de meest interessante datingsite van Nederland en België. Relatieplanet.nl is onderdeel van Telegraaf Media Nederland.

Telegraaf Media Nederland is onderdeel van TMG (Telegraaf Media Groep) en heeft in haar print portfolio o.a. landelijke, regionale en gratis dagbladen, tijdschriften en huis-aan-huisbladen. Online exploiteert Telegraaf Media Nederland meer dan honderd websites, waarvan een belangrijk gedeelte met landelijk, regionaal of lokaal nieuws. Ook heeft Telegraaf Media Nederland activiteiten op het gebied van (video)productie. Telegraaf Media Nederland is het meest complete mediahuis van Nederland, met mediamerken en -platformen die onmisbaar zijn voor consument en adverteerder.

3 opmerkingen

Lange Frans, Relatieplanet en Telegraaf... Deze is van toepassing :facepalm:
laatste aanpassing
 
Supertof, die voetnoot met bedrijfskundige info van de TMG. Echt iets voor op PF.
Artiest {SHOWLIST artist 169295, 55694, 50902, 511}
Is ongetwijfeld een betaalde advertentie :lol: