Partyflock
 

Access a live?

gepubliceerd door , op
Access a live?
14 maart 2012
FeestAccess a live? · The battle: clubkantine
Datumvrijdag 23 maart 2012
LocatieAccess
Wat begon als een kleinschalige uitdaging, is uitgegroeid tot een waar evenement: Access: the battle. Vriendengroepen uit Drechterland en omstreken organiseren stuk voor stuk een thema-avond in jongerencentrum 'Club Access', gesitueerd in het idyllische Venhuizen, met als doel een ware happening te creëren voor de liefhebbers in de regio, en daarbij natuurlijk de meeste mensen binnen te trekken. Dit jaar is de spanning om te snijden. Na een succesvolle en drukke avond van 'Camping Live', zijn nu de volgende groepen aan de beurt.

Zodoende heeft de beruchte organisatie #Clubkantine onlangs zijn plannen bekend gemaakt. Op 23 maart 2012 worden de deuren om 21:00 geopend om het nieuwe concept 'Access a Live?' te introduceren, waar gezelligheid stipt op nummer 1 staat. De groep heeft een fantatische West-Friese line-up kunnen regelen, met onder andere de helden uit Venhuizen Der Gypsy Musketiers, opkomend talent Jelle Boon, de notoire Nano en de veelbelovende Koen Hesp. Een avond vol met de beste tech-house, progressive-house en electro sounds, waar zeker op gedanst mag worden! Daarnaast is er het alom bekende goedkoop-bier-beleid, wat duidt dat je al een goudgele rakker kan krijgen voor maar €1,50! Verder heeft de organisatie ook een aantal Ice Watches te verloten. Door de Facebookpagina te liken en op 'aanwezig' te klikken bij het evenement, maak jij kans op zo'n geweldig horloge. En om de avond helemaal fantastisch en goedkoop te laten verlopen, is er gratis entree. Dus meerdere redenen om dit vette feest te omcirkelen in je agenda en het bij te wonen!

Als je bereid bent om te komen, kom zeker op tijd! De organisatie verwacht, mede dankzij de gratis entree en het goedkope bier, een fikse drukte! Mis dit niet, because Access will be alive!

Club Access is gelegen bij het Access Festival veld en is ideaal te bereiken met de auto. Op 100 meter lopen is een groot parkeerterrein; bij sportcentrum De Banne. Verder is er genoeg plek om de fietsen te stallen.

1 opmerking