Partyflock
 
­ Nederland

Hardwell knalt drie uur op 15 april

gepubliceerd door , op
Hardwell
14 maart 2012
FeestHardwell · presents Revealed
Datumzondag 15 april 2012
WinactieHardwell actiegesloten
LocatieVroeger
De eerste muzikale zonnestralen staan al aan de hemel en heel langzaam beginnen de vogeltjes alweer wat 'beats' te fluiten. Ja, alles wijst erop: de zomer kan niet nog langer wachten om door te breken. Bij de zomer horen uiteraard drie elementen. Nee, niet zon, zee en strand, maar een festival, perfecte dj's en een toplocatie! Op 15 april 2012 zijn al deze elementen aanwezig bij Beach Club Vroeger te Bloemendaal.

Ladies & gentleman, Hardwell presents Revealed!

Hardwell komt met zijn succesvolle label naar Nederland toe om hier een onvergetelijk feest neer te zetten. Samen met een walhalla aan topdj's en zijn Revealed label belooft hij jullie een dag te bezorgen waar je in de zomer van 2053 nog steeds aan terugdenkt.

Wanneer: 15 april 2012 @ Beachclub Vroeger te Bloemendaal Nederland met artiesten als Hardwell, Funkerman, Dannic, Dyro, JoeySuki en Norman Soares.

Hardwell heeft nog maar 24 jaren op de teller staan en heeft nu al een ongekend succes bereikt. Met zijn 24ste plaats in de dj Mag top 100 behoort hij tot de allergrootste dj's van Nederland. Ook heeft Hardwell een scala aan geproduceerde tracks, Alright (2011), Move It 2 The Drum, Cobra, Spaceman, Encoded en ga zo maar door. Deze staan allemaal op zijn naam. Naast tracks voor in zijn drie uur set en zijn skills neemt hij 15 april ook nog zijn label mee: Revealed! Sinds 2010 releasen dj's en producers verschillende tracks op zijn fris en open-minded label. Dit alles gebeurt in combinatie met een unieke sound, de Revealed sound!

Naast Mr. Hardwell neemt Funkerman plaats op het podium in Bloemendaal aan Zee. Funkerman is een harde werker die ook nu terecht plaats mag nemen in het rijtje van de Nederlandse topdj's. Zijn input is altijd geweest om de electronic music naar een hoger level te tillen. Hier heeft hij in het verleden dan ook zeker aan meegeholpen: met tracks als 'Rule The Night' & 'The One' op zijn naam is hij ver gekomen. Vandaag de dag draait hij in de grootste clubs, de mooiste festivals en werkt hij samen met de grootste artiesten.

Ook dj Dannic heeft flink wat muzikaal talent gekregen van de mensen die hem op deze wereld hebben gezet. Hij is pas 25 jaar oud en heeft nu al verschillende tracks gereleased op de labels van Tiësto, Fedde le Grand, Afrojack, Funkerman en Hardwell. Voorheen werkte Dannic onder een andere naam, Funkadelic. Maar nu gaat hij door het leven als Dannic en dat wil hij graag laten zien. Ook werkt hij samen met Beauriche als het dj duo Brainless. Op 15 april zal hij er staan als de enige echte dj Dannic en zoals hij zou zeggen. 'It's time to funk you up!'

'Hi, I'm new, maar niet voor lang'. Die zin past bij Dyro, want ook hij is een weg naar de absolute top aan het graven. En dat doet hij als een professional . Met releases op het label van onder andere Hardwell en een volle agenda met gigs mag hij trots zijn op al het harde werk van de afgelopen tijd. Hij wordt gesupport door artiesten als David Guetta, Hardwell en Sander van Doorn. Klinkt hij nu nog steeds zo nieuw?

Het volgende wonderkind komt uit Tilburg, is 22 jaar en zorgt nu al voor een 'ultimate party climax'. JoeySuki! In eerste instantie ken je hem misschien van zijn producties die de hele wereld over zijn gegaan. Ik noem een aantal tracks als: 'Dig it All,' 'Munster' en 'Put Ur Hans Up'. Hierop kreeg hij onder andere support van David Guetta, Dirty South, Swedish House Mafia en Eddie Thoneick. Vandaag de dag krijgt hij veel boekingen en gaan zijn productie's nog steeds ongelovelijk goed. He's a man on mission en dat zal hij bewijzen!