Partyflock
 

Get Wicked in Amersfoort

gepubliceerd door , op
Eindelijk gaat jouw weekend in Amersfoort als een knaller van start met de allerdikste en funky house beats! Wicked Weekend laat op vrijdag 30 maart de grondvesten van Club Rumours Inn & Swing flink schudden en haalt vanwege de 1e editie alles uit de kast om jou die vette stapavond te geven waar iedereen uit Amersfoort en omgeving al zo lang naar hunkert!

Initiatiefnemer Dancemanagement heeft de meest 'Wicked' artiesten uit de hoge hoed getoverd, die als een doldwaze gek een draai zullen geven aan hun live-set! Allereerst bijten de nieuwkomers van Wicked Weekend de spits af; Jarco Moore, Jay Double-U verhogen de temperatuur flink met hun vette sounds, de perfecte start om warm te draaien! Vervolgens zal DJ Miché zijn fans in de regio Amersfoort niet teleurstellen en zijn funky sounds laten rollen door de club. Uiteindelijk blazen de grootmachten Asino di Medico en Daan DeVito het dak eraf! Ter afsluiting zal Alain Diaz zijn skills toonbaar maken waardoor jij uiteindelijk niet meer op je benen kunt staan!

De track 'Love this music' van Asino di Medico vs Daan DeVito staat op dit moment in de Top 5 van Dancetunes en ontvangt support van wereld DJ's zoals Tiësto en Roger Sanchez! Luister op Dancetunes.com deze vette track om alvast in de juiste stemming te komen en support hem zelf!

Maak kans op gratis tickets!
Dancemanagement geeft elke week 10 gratis kaarten weg voor de houseliefhebbers die niet kunnen wachten. Het enige wat je hoeft te doen is het liken van de Facebook pagina van Dancemanagement. De winnaars ontvangen een persoonlijk bericht via Facebook.

Verkooppunten:
De voorverkoop is vanaf vandaag gestart. Dus wil jij de allereerste editie van Wicked Weekend niet missen, aarzel dan niet en haal je kaarten bij Club Rumours Inn & Swing, Lavendelstraat 9-13 te Amersfoort of bij Kapsalon Mixtbaby, Arnhemseweg 3 te Amersfoort. Ticketfee: € 5,-

'C U at the First Wicked Weekend Edition!'

5 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 49561, 28984}
aha
Artiest {SHOWLIST artist 61829, 82990, 66584}
Uitspraak van Hardbass87 op vrijdag 2 maart 2012 om 13:06:
Rumours


filip nie zo negatief!!

Een feestje maak je ook zelf :D
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3547, 3549}
@Filip; Ik snap je 1e reactie, gelukkig kunnen tijden veranderen vandaar ons initiatief! Maak kans op vrijkaarten via onze fbpage, het enige wat je dan hoeft te doen is te komen en te ervaren of de locatie dan iets uitmaakt voor een dik housefeestje in Amersfoort!

@DI-ON; You read my mind! Trommel je vrienden bij elkaar en ervaar de 1e editie

C U there!!
Uitspraak van DanceManagement op zaterdag 3 maart 2012 om 09:55:
@DI-ON; You read my mind! Trommel je vrienden bij elkaar en ervaar de 1e editie


heb helaas nachtdienst die dag. week erop ook vrij moeten nemen 8)

anders was ik zeker gekomen!

leuk opgezet in ieder geval (Y)