Partyflock
 

Eerste halve finalisten Beste DJ van Nederland Bekend

gepubliceerd door , op
Eerste halve finalisten Beste DJ van Nederland Bekend
25 februari 2012
FeestBDJVN · Regionale Finale Noord/Oost
Datumvrijdag 2 maart 2012
LocatieBermuda
De voorronden zitten er op en de eerste negen halve finalisten voor de allereerste editie van de 'Beste DJ van Nederland' competitie zijn bekend. Afgelopen vrijdag was de laatste van de drie voorronden in discotheek Club Diana, Assen. Wat de jury opviel was het uitzonderlijk hoge niveau van de deelnemende jocks. De organisatie is in handen van Arsanio Wiet van Stichting Hollands Talent, i.s.m. partners als Bax-shop.nl, UDG, Dance-tunes en popkoepels. De halve finale vindt plaats in discotheek Bermuda in Ter Apel tussen 21.30 en 02.00 uur.

Arsanio Wiet (organisator) van Stichting Hollands Talent toonde zich vrijdagavond laat weer een gelukkig man. 'De halve finale gaat echt de zwaarste laatste hindernis worden, gezien het niveau van de deelnemers. Als ik naar de geplaatste DJ's kijk, dan zie ik dat het nog steeds een echt nationaal contest is, de jocks komen nog steeds uit alle windrichtingen en dat maakt ons als organisatoren heel tevreden,' aldus Arsanio Wiet.

In de halve finale op vrijdag 2 maart in discotheek Bermuda, Ter apel, Groningen nemen de volgende deejays het tegen elkaar op: Lenny Apple (Groningen), Blockside (Overijssel), Freshmaker (Overijssel), Tripack (Friesland), Robin Roij (Friesland), Mick Monday (Flevoland), Ywe (Drenthe), The Tempest (Gelderland), Joey Seraos (Flevoland).

De jury heeft afgelopen vrijdagavond besloten dat de als derde geëindigde deelnemers van de regionale voorrondes, Aaron Chase (Flevoland), Vincent Voort (Gelderland) en Molina (Groningen), op vrijdag 2 maart de kans krijgen om een wildcard te verdienen. Ze moeten tegen elkaar battelen in een knock out systeem. 'Het kwaliteitsniveau van de deelnemers is opvallend hoog en het verschil met de nummers twee is zo klein, dat de jury één van deze drie DJ's de kans geeft op die felbegeerde plek in de regionale finale', aldus jury voorzitter DJ Manie.

BDJVN is een wedstrijd en een feest. De bezoekers kunnen kijken en luisteren naar de beste DJ's en ze kunnen volop dansen. Zorg dus dat je vrijdagavond erbij bent en moedig jouw favoriete DJ aan naar eeuwige roem! Na elke competitie avond is er een spetterende afterparty met de top DJ's Manie, TLM en anderen. Het geheel is dus een avondvullend programma.

Een professionele jury zal de deelnemers beoordelen en de beste drie doorsturen naar De Grote Finale op vrijdag 20 april 2012, in discotheek 'Bij Lampe', waar zij tegen de drie winnaars van regio zuid/west zullen strijden om de titel 'Beste DJ Van Nederland'. Er is naast de titel een enorm prijzenpakket te winnen. Toegang tijdens de BDJVN avonden is € 5,- in de voorverkoop.

Kijk op Beste DJ van Nederland.nl en maak kennis met de deelnemers, de jury, de indeling en alle overige informatie.

9 opmerkingen

 
'Beste DJ van Nederland'?! Er is maar een dj-competitie in Nederland die écht telt, volgens mij, en dat is al jaren die van TWSTd. :)
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Word een spannende avond.
Ben er vanaf deze editie ook elke editie bij.
De eerste serie moeten missen omdat ik een zoontje heb gekregen.

Veel zin in!!
Maak kennis met de deelnemers: http://www.bestedjvannederland.nl/regio-noord_oost/finale.php

Maak kennis met de jury: http://www.bestedjvannederland.nl/regio-noord_oost/meet_the_judges.php

Maak kennis met de locatie: http://www.bestedjvannederland.nl/regio-noord_oost/locaties.php?editie=2&soort=Finale
Uitspraak van VecinoNL op zaterdag 25 februari 2012 om 13:36:
De eerste serie moeten missen omdat ik een zoontje heb gekregen.


gefeliciteerd :)
Artiest {SHOWLIST artist 65701, 129028, 75193, 65637}
more like Beste House-of-andere-commerciele-meuk DJ van Nederland
Artiest {SHOWLIST artist 169295, 68437, 59028, 53364, 60556}
Ik dacht eerst dat dit altijd op tv zou komen, net als Idols!:P
laatste aanpassing
 
wel met vinyl mag ik hopen? zonder bpm tellers, sync knopjes en andere technische cheats. ;)