Partyflock

Eerste namen 8Bahn Night & Day Festival 2012

 

Eerste namen 8Bahn Night & Day Festival 2012

anoniem gepubliceerd op
8Bahn Night & Day Festival (flyer)
Feest8Bahn Night & Day Festival · Free Queensnight Special
Organisatie8Bahn Site
LocatieMusispark
Datumzondag 29 april 2012
StadArnhem
Feest8Bahn Night & Day Festival · Queensnight Special
Organisatie8Bahn Site
LocatieMusis Site
Datumzondag 29 april 2012
Winactie8Bahn Night & Day Festival actie, gesloten
StadArnhem
Feest8Bahn Night & Day Festival · Free Queensday Special
Organisatie8Bahn Site
LocatieMusispark
Datummaandag 30 april 2012
StadArnhem
Voor het vierde jaar op rij vieren jullie Koninginnenacht en Koninginnedag met 8Bahn in Arnhem. Het Musispark is wederom voor twee dagen het domein van 8Bahn en gratis toegankelijk.

Nieuw dit jaar is de locatie van de Queensnight Special, welke verhuist van Luxor live naar het prachtige Musis. Dat betekent slechts 50 meter wandelen van het Musispark naar de officiële after! Zowel de imposante concertzaal (8Bahn) als de donkere ravelijnzaal (Juxtapose) worden bezet tijdens Koninginnenacht.

Juxtapose houdt haar line-up nog even geheim, 8Bahn verklapt nu alleen de programmering van Queensnight Special. De programmering van de Free Queensnight Special en de Free Queensday Special, beide in het Musispark, volgen later.

De eerste namen zijn:
Redshape (live)
Hij wordt ook wel de 'The Phantom of Techno' genoemd. Met zijn donkere, diepe sound heeft Redshape, de man met het masker, voor een enorme impact gezorgd in de internationale techno scene. Zijn producties worden opgepikt door grootheden als Laurent Garnier, Carl Craig en Derrick May. Wat hem na zijn muzikale kwaliteiten zo interessant maakt, is het feit dat hij zijn ware identiteit altijd verborgen houdt achter zijn rode masker. Laatste nieuwtje: Redshape is de studio ingedoken met Martyn en komt binnenkort op de proppen met een ijzersterke release op Martyns 3024!Mike Dehnert
Deze jonge Berlijner is al sinds 2007 bezig met produceren op zijn eigen label Fachwerk, maar kwam onlangs met z'n langverwachte album 'Framework' op het befaamde Delsin Records label. 'Framework' wordt door velen gezien als één van de beter albums in dit genre van de afgelopen jaren. Hij heeft al vele malen mogen optreden in clubs als Tresor en Berghain.ESHU
Roger Gerressen, Jocelyn Abell, Daniël Lekatompessy en Ivano Tetelepta. Dit zijn de mannen van het Nijmegse collectief ESHU. Met hun dub 'smoke' techno sound hebben de mannen menig techno liefhebber voor zich gewonnen. Na de Naturally Divine release op Wolfskuil Records in 2011 is het heel hard gegaan. Dit heeft de mannen aan het denken gezet met als antwoord een eigen label. In januari 2012 is de eerste release op het nieuwe label een feit. De Maan EP van ESHU is wederom een groot succes, in vele platenzaken nu al uitverkocht. Met hun eigen sound kan gezegd worden dat de mannen van ESHU hard op weg zijn om zowel nationaal als internationaal heel groot te worden.De volledige publicatie van de programmering zal op 21 februari bekend worden gemaakt.

Tickets:
Tickets kosten € 17,50 in de voorverkoop. Wees er snel bij, de 150 Early Birds waren al binnen één dag uitverkocht!

2 opmerkingen

Word Musis de nieuwe thuislocatie van 8bahn?
Dik! Ziet er erg goed uit!