Partyflock
 
­ Nederland

Taste-it! laatste feest in de Turbinehal

gepubliceerd door , op
Taste-it!
24 januari 2012
Soms is een feest zo bijzonder, dat je dagen lang alleen nog maar terug kan denken aan de heerlijke avond die je hebt gehad, de leuke mensen die je hebt ontmoet en de top muziek die je hebt gehoord. Al snel ga je kijken wanneer de volgende editie gepland staat. Hopende dat deze niet lang op zich laat wachten. Blijkbaar was de New Years Eve editie van Taste-it! (I Love 2012) een van deze avonden! Want in de eerste dagen van het nieuwe jaar stroomden de Taste-it! mailbox bijna over van de vraag wanneer er weer een editie zou zijn in de Lichtfabriek. En dus kon een nieuwe editie niet lang op zich laten wachten.

Welcome back Lichtfabriek!
Voor al die mensen is er goed nieuws. Zaterdag 3 maart staat de volgende Taste-it! in de Lichtfabriek gepland! En net als de NYE editie belooft ook deze een bijzondere te worden. De afgelopen maanden is er hard gewerkt om het sfeervolle Oliehuis en het Energiehuis te isoleren. De aankomende tijd zullen hier dus weer regelmatig feesten gaan plaatsvinden! In de Turbinehal zal er echter geen danceparty meer plaatsvinden. Vanwege geluidsoverlast is er voorlopig even geen zicht op gebruik van deze hal voor dancefeesten in de toekomst. Op 3 maart 2012 zal het de allerlaatste keer zijn dat de Turbinehal beschikbaar is. Taste-it! gaat hier grof gebruik van maken en dus flink uitpakken. Het afscheid zal grootser worden dan ooit!

Line-up
Voor deze speciale editie word er uiteraard flink uit gepakt:

Turbinehal
ROOG b2b Greg van Bueren (Hardsoul)
Taras van de Voorde
Leroy Styles
Alex Cruz
Percussion: Jethro Angkotta
Vocals by: Mitch Crown

Oliehuis: (eclectisch & classics)
Weslo (tiktak)
Claire & Sheila Hill

Early Birds
Gezien alle mails met verzoekjes voor een nieuwe editie verwacht Taste-it! dat er een grote schare vroege vogels zal zijn. Daarom zijn er vanaf nu 250 earlybird tickets verkrijgbaar! Deze kosten € 10,- terwijl de normale tickets € 17,50 zullen kosten. Wacht dus niet te lang en scoor je ticket zo snel als je kunt!

1 opmerking

Laatste keer knallen Turbinehal