Partyflock
 
­ Nederland

Flirterz on the Beach

gepubliceerd door , op
Flirterz
15 maart 2012
FeestFlirterz · On the Beach
Datumzondag 20 mei 2012
WinactieFlirterz actiegesloten
LocatieVroeger
Flirterz, een woord dat op verschillende vlakken kan worden toegepast. Een begrip dat onmisbaar is in de Nederlandse Club scene. Iedereen verlangt ernaar om te flirten tijdens het uitgaan. Je ziet er opvallend goed uit en moet gezien worden!

Flirterz is een begrip waar geen grenzen aan verbonden zijn. Flirterz is onderweg naar Beach Club Vroeger en zal daar op zondag 20 mei 2012 aankomen. Onze Engelse buren zeggen ook wel eens: 'Are you a flirt?'.

Kortom, ben jij er klaar voor om te flirten in een wereld waar geen grenzen zijn? Lees dan verder en hou je hart vast!

Are you a flirt with Love? Are you a flirt with A Kiss? Or Are you a flirt with Attitude?

Flirterz zoekt naar die ene bijzondere flirt, die unieke flirt, naar die flirt die zich letterlijk en vol overgave naar Flirterz toeleeft. Een echte flirt heeft dat zonder twijfels wanneer het strand- en festivalseizoen weer van start gaat in 2012!

Stel je eens voor: je ligt geheel ontspannen op het strand, je rug wordt verwend door knalrode beach kussens en je voeten spelend met het zand. Heel ver in de verte klinken diepe house tunes. Je voelt het vitamine gebrek van de winter maanden aan je lichaam, je ogen staan flets en je pigment roept om uiterste zorg. Na een strenge winter meegemaakt te hebben en waarbij harde regenbuien je kletsnat hebben gemaakt, heb jij weer zin in zon, zee & strand. Maar vooral een diepe zin om te flirten. Flirten met je buurman. Flirten met je buurvrouw. Flirten met die lekkere barvrouw. Flirten met de meest gewilde DJ's.

Gelukkig is de redding nabij en zien we het zonnetje in Beachclub Vroeger al schijnen. Flirterz is onderweg en heeft alle ingrediënten verzameld om haar Flirterz een perfect zomerseizoen van 2012 te laten beleven!

2 opmerkingen

Jahaa.. we moeen toch weer eens wat ruimte gaan maken voor het strand in de zomermaanden... :d

Ennuh.. dit klinkt goed genoeg om in de agenda te zeten :-))
Werkzaam bij I&B Events
Top! We zien jou zondag 20 mei in beach club Vroeger bij Flirterz!