Partyflock
 

Click voor de technofreak een must

gepubliceerd door , op
Click
28 november 2011
Adem goed in en weer uit. Na het spectaculaire 5-jarige verjaardagsfeest in februari met namen als Technasia, Gabriel Ananda en De Man Zonder Schaduw staat er voor zaterdag 10 maart een authentieke Click techno editie klaar met een overdonderende line-up: The Advent (live), Remy en Wouter de Moor. Een klankzuivere editie, zowel voor de liefhebber als de verwende feestganger. Kwalitatief hoogstaand en geraffineerd om de nachtelijke zintuigen de hele nacht maximaal te prikkelen.

Cisco Ferreira aka The Advent een man van het eerste uur noemen is een feit waar niemand in de industrie omheen kan. Hij draaide techno voordat het begrip überhaupt een naam had en is een pionier geweest van de elektronische live muziek. In 1988 produceerde hij zijn eerste track, begin jaren 90 stond hij al met apparatuur op podia live elektronische muziek te maken. Deze purist en technoartiest ademt het Clickgeluid en maakt naast producties voor het eigen label Kombination Research muziek voor labels als Tresor, Kanslerambt en Pure Plastic. Voor Click maakt hij een uitzondering door van zijn gangbare 45 minuten durende live set af te stappen en in plaats daarvan het dubbele te doen, 90 minuten lang subliem live technogeluid. Voor de technofreak een must, voor de feestganger spetterend vuurwerk van een grootmeester uit de industrie in de hoofdstedelijke WesterUnie.

DJ Remy en Click. Een toverformule. De man die bij de grote 3 grondleggers van de vaderlandse house, dan wel club scene hoort (naast Dimitri en Marcello) stond tot nu toe op alle Click edities die de boeken in zijn gegaan. Van WesterUnie edities, jubilea, tot magische buitenfeesten aan het Bloemendaalse strand, Remy draaide de sterren uit de hemel. Zijn karakteristieke en vlijmscherpe cross-over tussen industriële house (met hier en daar een historische klapper al dan niet van eigen hand) en vloeibare techno raakt set na set het dieprode hart van de roos. Op de dansvloer betekend zijn muziek zoveel als vastgegrepen en meegevoerd worden in een koersvaste trip door het geluid. Voor deze editie van Click staat hij maar liefst 3 uur lang achter de draaitafels. DJ Remy en Click op hun best.

Met Wouter de Moor als gangmaker (met een lange 2,5 uur durende set warme techno) en gezicht van Click is de cirkel van deze muzikaal veelbelovende editie rond en is Click met het voorjaar in het vizier volledig en zonder afdwalingen op koers in dit jaar van het 5-jarig bestaan. In februari gevierd met een originele technomarathon van 11 uur op zaterdagochtend tot de volgende ochtend 7 uur en naast deze editie in maart ook een internationaal avontuur naar een week sneeuw en apres-ski feest in Val Thorens. Nog maar net onderweg in 2012 en de niet omheen te komen edities bepalen wederom het begrip feest met een glimlach zoals het vandaag de dag hoort.

3 opmerkingen

2,5 uur Wouter de Moor!
3 uur Remy!
90 min The Advent LIVE!

Vol gas! :)
Artiest {SHOWLIST artist 2785, 89693, 80603}
oh dit wordt ouderwets rollen met die bassen. En draaien maar aan die knoppen whoppaaaa
Remy 3 uur en The Advent 90 min. :cheer:
Kaartje is binnen!!