Partyflock
 

Subb-an maakt zijn Nederlandse debuut op Voidd

gepubliceerd door , op
Voidd
13 januari 2012
FeestVoidd · Wildlife Legends
Datumzaterdag 21 januari 2012
WinactieVoidd actiegesloten
LocatieStudio 80 Site
Op zaterdag 21 januari zal de eerste Voidd van het nieuwe jaar plaatsvinden in de thuisbasis Studio 80. Ook dit keer heeft de Amsterdamse organisatie weer een bijzonder sterk programma samengesteld met het debuut van de house-sensatie van dit moment: Subb-an. De Engelsman wordt daarnaast bijgestaan door de Mobilee ster Sebo K uit Berlijn. Zoals altijd is er ook weer ruim baan voor genoeg Nederlands talent, waarbij deze keer niemand minder dan Eric de Man, rising star Rik Woldring en Voidd resident Steady Douglas acte de présence zullen geven.

Maar de meeste aandacht zal aanstaande zaterdag ongetwijfeld uitgaan naar de Britse wonderboy Subb-an. De jonge Engelsman stond afgelopen jaar voortdurend in de top van de internationale house charts en scoorde de ene hit na de andere op de hotste labels van dit moment, zoals Crosstown Rebels, Hot Creations, Culprit, Leftroom en Spectral Sound. Nooit eerder stond Subb-an in Nederland en aanstaande zaterdag maakt hij dus zijn debuut in Studio 80.

Sebo K is voor de meeste liefhebbers al lang geen onbekende meer. Al in 2005 scoorde hij (en Anja Schneider) een eerste grote hit met de track Rancho Relaxo. Daarna volgt een lange lijst van internationale successen met releases als Horizons, Saxtrack en meer recentelijk Mr. Duke op het befaamde Mobilee label. De altijd vriendelijke en vrolijke Duitser heeft inmiddels ook een bijzonder sterke band met de 80 opgebouwd en draait niet voor niks regelmatig in de Amsterdamse club aan het Rembrandtplein.

Ook de Nederlanders op de line-up zijn in topvorm. Zo is Eric de Man al ruim drie jaar resident bij WKND, de langstlopende en succesvolste donderdagavond van Amsterdam en draait hij het laatste jaar in alle toonaangevende clubs in de hoofdstad. Ook Rik Woldring is inmiddels toegetreden tot de eredivisie van de Amsterdamse scene, nadat hij afgelopen jaar een hit scoorde met zijn track Disco Pussy en de daarbij behorende remix van Shaun Reeves & Tale Of Us. Het programma wordt tenslotte compleet gemaakt met Voidd's eigen Steady Douglas, die met zijn partner in crime Esther Dune inmiddels al vijf releases uitbracht op de deephouse labels Nowar en Exquisite Music.

Aanstaande zaterdag is het dus sexy house en deephouse wat de klok slaat in Studio 80, met alleen maar artiesten die de laatste tijd op de top van hun kunnen presteren. Een niet te missen avond dus!