Partyflock
 

Sundaypeople

gepubliceerd door , op
Sundaypeople
1 december 2011
Kan het nog beter? Dat is de vraag die ze in Arnhem & Omstreken inmiddels al vier keer hebben gesteld. Want na vier edities van het zondagsconcept 'Sunday People' zijn de bezoekers enthousiaster dan ooit tevoren. Met drie prachtige edities in 2011 en een spetterende editie op nieuwjaarsdag is de lat voor 2012 namelijk onverminderd hoog gelegd. En dat is fijn!

Want alleen met een ambitie om jezelf iedere keer te willen verbeteren, kan je jezelf onderscheiden binnen het huidige aanbod in de clubscene. De uitnodiging aan Sander Kleinenberg om op zondag 29 januari 2012 zijn 'THIS IS' concept aan de 'Sunday People' te komen presenteren, werd door de internationale ster met beide handen aangegrepen. Maar omdat 'Sunday People' verder kijkt dan één toekomstige editie, kan vol trots worden gemeld dat ook de invulling voor februari inmiddels helemaal rond is!

Op zondag 26 februari 2012 zal het concept namelijk opnieuw worden verblijd met internationale allure en worden aangevuld met kwaliteit van Nederlandse bodem. De Italiaanse producers Roberto Intrallazzi en Luca Provera, beter bekend als 'The Cube Guys', zullen dan namelijk 'Luxor (live)' volledig op zijn kop komen zetten! Met hun muzikale CV waar vele producties en remixes op prijken, hebben ze een aanzienlijk aandeel in de huidige dancescene en dat zullen ze komen bewijzen. Dat wordt dus even een stevige pasta eten voordat je naar 'Luxor (live)' vertrekt, want stilstaan is er deze avond niet bij.

Zeker niet wanneer je hoort dat ook DJ ROOG aanwezig zal zijn met een set van maar liefst drie uur! 'Mister Hardsoul' himself weet nog immer iedere dansvloer te vullen met zijn 'Sound of Love & Dedication' en dat zal 'Sunday People' eind februari opnieuw aan den lijve ondervinden. De avond zal worden afgesloten door Ferris Verdi. Dit Haagse talent draait al jaren intensief mee en weet dus als geen ander wat er van hem verwacht mag worden. I/Fan zal met zijn gouden keel zorgen voor de vocale aanvullingen op de noodzakelijke momenten.

Zoals gezegd. Alleen met een ambitie om jezelf iedere keer te willen verbeteren, kan je jezelf onderscheiden binnen het huidige aanbod in de clubscene. En dat is wat 'Sunday People' met deze februari-editie opnieuw bewijst! Zorg er dus voor dat je tijdig in het bezit bent van je entreebewijs. En hou de leeftijdsgrens van 23+ in de gaten. Want ook dat is de kracht van dit concept; Een volwassen publiek dat komt om echt te genieten van de muziek en van elkaar. 2012 wordt het jaar van 'Sunday People'. Zorg er dus voor dat je de eerste klappen niet mist. Want die zijn meer waard dan een daalder.

2 opmerkingen

29 Januari This Is Sundaypeople

Soms vragen we het onszelf hardop af. Wat maakt iets nou tot een succes of wat juist niet? Wat zorgt er nou voor dat een ‘hype’ aanslaat of wellicht niet eens voor de benaming ‘hype’ in aanmerking komt? Is het de exclusiviteit die het exclusief maakt? Of is het misschien toch de spanning die het spannend houdt? Of, en persoonlijk denken wij dat daar een deel van het succes ligt, blijft het toch ‘The Fruit’, die het iedere keer weer fruitig maakt? Feit blijft dat onverminderde passie, energie en plezier altijd de juiste richting naar succes zijn. Elementen die kleur geven aan concepten.

En aangezien het team van ‘Sunday People’ deze elementen in de diepste aderen geworteld heeft, kijken wij vol vertrouwen uit naar 2012. Succesvolle edities in 2011 hebben ons aangezet tot het neerzetten van een unieke tweede editie in 2012 (want op 1-1-2012 starten we het jaar zoals bekend met een ‘BANG!’). Op zondag 29 januari kunnen we namelijk met een heerlijke dubbelzinnigheid roepen: THIS IS…..SUNDAYPEOPLE!!

Niemand minder dan Sander Kleinenberg zal dan namelijk richting Arnhem komen om een set van maar liefst 3 uur te draaien! Als oprichter en eigenaar van Little Mountain Recordings, wat in 2011 werd omgedoopt tot THIS IS Recordings, heeft hij inmiddels vele geprezen compilaties op zijn naam en in 2010 kon hij daar zijn eerste studio album ‘5K’ aan toevoegen. Zijn hit ‘The Fruit’ (2004) doet het nog steeds onverminderd goed op alle wereldwijde dansvloeren en ook recente releases als Remember When (ft. Jamie Cullum), R.Y.A.N.L. en M.A.N.I.A.C. weten de voeten altijd en onverminderd in beweging te krijgen. ‘Sunday People’ is dus trots dat deze inmiddels internationale grootheid op 29 januari in ‘Luxor LIVE’ zijn geluid komt laten horen.

Vanzelfsprekend komt hij niet alleen. De avond zal namelijk geopend worden door NSFW en Dan Sanders. Artiesten die reeds op vele ‘THIS IS’ avonden hebben opgetreden en die dus als geen ander weten hoe ze het muzikale bed voor Sander Kleinenberg moeten spreiden.

Bovenstaande informatie heeft het, vermoeden wij, al bevestigd. ‘Sunday People’ zorgt voor een heerlijke frisse wind binnen de club scene door een succesvol zondagavond concept in Arnhem neer te zetten. Een concept dat zich niet richt op 1 bepaald genre binnen de house scene. Een concept dat iedere keer blijft zoeken naar vernieuwing en uitdaging. Want in onze beleving is het ‘the challenge’ die het ‘sensational’ houdt! ;-) THIS IS…..IT, THIS IS…..SANDER KLEINENBERG, THIS IS……SUNDAYPEOPLE!

De minimum leeftijd is 23 jaar en hier wordt aan de deur strikt op toegezien. Zorg dus dat je jouw legitimatie op zak hebt.

TICKETLINK : http://luxorlive.activetickets.com/ProgrammaDetail.aspx?id=147

Viptafels op aanvraag via vip@sundaypeople.nl

Alle info op :
http://www.sundaypeople.nl/

Luxorlive
Willemsplein 10
Arnhem Centrum

Route :
http://www.luxorlive.nl/info/route/

Huisregels :
http://www.luxorlive.nl/info/huisregels/

En zo was het op 27 November :http://vimeo.com/33169618

Check hier even hoe de vorige Editie van Sundaypeople met Erick E was
http://vimeo.com/31713586
En deze is van 26 Februari ;)

Kan het nog beter? Dat is de vraag die ze in Arnhem & Omstreken inmiddels al vier keer hebben gesteld. Want na 4 edities van het zondagsconcept ‘Sunday People’ zijn de bezoekers enthousiaster dan ooit tevoren. Met drie prachtige edities in 2011 en een spetterende editie op nieuwjaarsdag is de lat voor 2012 namelijk onverminderd hoog gelegd. En dat is fijn!

Want alleen met een ambitie om jezelf iedere keer te willen verbeteren, kan je jezelf onderscheiden binnen het huidige aanbod in de clubscene. De uitnodiging aan Sander Kleinenberg om op zondag 29 januari 2012 zijn ‘THIS IS’ concept aan de ‘Sunday People’ te komen presenteren, werd door de internationale ster met beide handen aangegrepen. Maar omdat ‘Sunday People’ verder kijkt dan één toekomstige editie, kan vol trots worden gemeld dat ook de invulling voor februari inmiddels helemaal rond is!

Op zondag 26 februari 2012 zal het concept namelijk opnieuw worden verblijd met internationale allure en worden aangevuld met kwaliteit van Nederlandse bodem. De Italiaanse producers Roberto Intrallazzi en Luca Provera, beter bekend als ‘THE CUBE GUYS’, zullen dan namelijk ‘Luxor LIVE’ volledig op zijn kop komen zetten! Met hun muzikale CV waar vele producties en remixes op prijken, hebben ze een aanzienlijk aandeel in de huidige dancescene en dat zullen ze komen bewijzen. Dat wordt dus even een stevige pasta eten voordat je naar ‘Luxor LIVE’ vertrekt, want stilstaan is er deze avond niet bij.

Zeker niet wanneer we vertellen dat ook DJ Roog aanwezig zal zijn met een set van maar liefst 3 uur! ‘Mister Hardsoul’ himself weet nog immer iedere dansvloer te vullen met zijn ‘Sound of Love & Dedication’ en dat zal ‘Sunday People’ eind februari opnieuw aan den lijve ondervinden. De avond zal worden afgesloten door Ferris Verdi. Dit Haagse talent draait al jaren intensief mee en weet dus als geen ander wat er van hem verwacht mag worden. i-Fan zal met zijn gouden keel zorgen voor de vocale aanvullingen op de noodzakelijke momenten.

Zoals gezegd. Alleen met een ambitie om jezelf iedere keer te willen verbeteren, kan je jezelf onderscheiden binnen het huidige aanbod in de clubscene. En dat is wat ‘Sunday People’ met deze februari-editie opnieuw bewijst! Zorg er dus voor dat je tijdig in het bezit bent van je entreebewijs. En hou de leeftijdsgrens van 23+ in de gaten. Want ook dat is de kracht van dit concept; Een volwassen publiek dat komt om echt te genieten van de muziek en van elkaar. 2012 wordt het jaar van ‘Sunday People’. Zorg er dus voor dat je de eerste klappen niet mist…Want die zijn meer waard dan een daalder ;-))

SUNDAY PEOPLE
Zondag 26-2-2012
Entreeprijs: 21 EURO (Presale), 23 EURO (Door)
Entreetijd: 19.00-01.00
Line-up: The Cube Guys 🇮🇹, DJ Roog, Ferris Verdi, i-Fan
www.sundaypeople.nl


Tickets : http://luxorlive.activetickets.com/ProgrammaDetail.aspx?id=169

Viptafels op aanvraag via : vip@sundaypeople.nl