Partyflock
 
­ Nederland

Extrema outdoor België genomineerd voor meerdere awards

gepubliceerd door , op
Extrema Outdoor
23 februari 2011
Het gloednieuwe festival Extrema Outdoor Belgium in Houthalen-Helchteren, sleept dit jaar meteen meerdere awardnominaties in de wacht. De eerste editie van het festival vond plaats op 13 augustus 2011 en werd genomineerd voor twee Red Bull Elektropedia Awards. Daarnaast kreeg het festival ook nog eens twee nominaties voor de European Festival Awards.

Al meer dan 16 jaar staat Extrema Outdoor bij onze noorderburen bekend als een van de belangrijkste dancefestivals van het land. In 2011 kwam er eindelijk een Belgisch zusje bij, en dat op het recreatiestrand van Kelchterhoef in Houthalen-Helchteren, vlakbij Hasselt. Een succesvolle zet zo bleek, want na lovende reacties van het Belgische publiek, sleept het festival nu ook vier award-nominaties in de wacht. Dat Extrema Outdoor naar goede Nederlandse gewoonte ook hier in België er de nadruk op legt een echt belevingsfestival te zijn, kan alleen maar geholpen hebben. Het festival draait namelijk niet alleen om de betere hedendaagse muziek maar ook om kunst, creativiteit en interactiviteit met het publiek.

Extrema Outdoor Belgium werd genomineerd voor de Red Bull Elektropedia Awards in de categorieën 'Best Festival' en 'Best Breakthrough'. Stemmen kan nog deze week op www.redbullelektropedia.be/awards/

Bovendien sleepte Extrema Outdoor nominaties in de wacht voor zowel haar Belgische, maar ook Nederlandse én Noorse edities bij de European Festival Awards. Extrema Outdoor België werd genomineerd als 'Best New Festival' en 'Best Small Festival'. In die laatste categorie moet ons land het zelfs opnemen tegen Extrema Outdoor Noorwegen.
Stemmen kan nog tot 6 december op festivalawards.com.

4 opmerkingen

Laat Extrema maar een oud en nieuw feestje organiseren, verdorie :(
En geen woord over de nominatie van Houza-Palooza voor beste kleine festival ...
Werkzaam bij JP dance events
Artiest {SHOWLIST artist 40343, 66932}
Uitspraak van Benji :bounce: op donderdag 3 november 2011 om 15:04:
En geen woord over de nominatie van Houza-Palooza voor beste kleine festival ...


Waarom zou Extrema dat doen? Ze betalen knaken voor deze 'reclame'
Uitspraak van Thom-ass [Neetjur Wan 2002 - 2010] op donderdag 3 november 2011 om 16:40:
Waarom zou Extrema dat doen? Ze betalen knaken voor deze 'reclame'


Ja ok, als ze ervoor betaalt hebben... Toch hadden ze ook een newsitem aan de gehele Red Bull Elektropedia Awards kunnen wijten.
Bij deze toch een klein beetje reclame voor Houza ook dan :p