Partyflock
 
­ Nederland

Pure Hardtechno tijdens Mental Torments Night

gepubliceerd door , op
Welke hardtechnofreak kan zich de afgelopen birthday van Mike Drama nog herinneren?



Jawel, Mental Torments Night is terug! Zaterdag 5 november is de donkere technokelder van Utrecht het podium voor een nieuwe Mental Torments Night gepresenteerd door Mike Drama. Samen met zijn dj-vrienden zullen zij er voor zorgen om er een onvergetelijke nacht van maken, waar je als hardtechno liefhebber bij moet zijn.

Dit keer zal hardtechno uit Brazilie het klapstuk van deze avond worden. Het gaat dan natuurlijk over de beruchte Lukas. Hij speelt overal in Europa de tent plat met zijn meedogenloze energieke hardtechno gefreak. Lukas zal de avond op gepaste wijze afsluiten.

De volgende op het programma is Salva Trucha de hardtechno held uit het hoge noorden. Deze man weet wat een potje beukwerk is en zal de Poema RAW laten bangen als Bang Bro's! Reden genoeg om Salva Trucha deze avond er bij te hebben.

Alsof het na dit spektakel nog niet genoeg geweest is, komt de Australische Bold. ook nog even een plaatje leggen. Mike Drama & Bold braken vorig jaar de Rotterdamse Ahoy nog af met hun 4 deck madness, op de return van 'Concept'. Deze avond wordt het een solo sessie, waarin hij van tribal tot hardtechno zal overgaan.

Uiteraard mag Mike himself niet ontbreken. Mike Drama zal zijn pure passie en liefde voor deze hardtechnosound uiten in een energieke drie decks hardtechno set, zoals alleen hij dat kan.

De nacht zal worden opgewarmd met na eigen zeggen ''Fierce Techno'' op 4 decks door het Nederlandse duo Tech-affecT, deze twee upcoming helden zijn vooral bekend met hun radioshow Tech-affecT.

Voor alle hardtechnoliefhebbers die deze sound een warm hart toe dragen is dit natuurlijk een avond die je niet mag missen. Maar liefst 7 uur lang losgaan op de beste hardtechno op zijn best. Kaarten zijn te koop via www.clubpoema.nl en kosten maar 10 euro in de voorverkoop en 12,50 aan de deur. Dus.. kom 5 november vanaf 23.00 naar Poema RAW en zorg dat je je oordoppen bij je hebt, want ze tonen geen genade deze avond. Voor de echte hardtechno liefhebbers is dit een must om bij te zijn!

  • za 23:00 - 00:30:  Nederland techno, hard techno
  • zo 00:30 - 01:45:  Australië techno, hard techno
  • zo 01:45 - 03:00:  Nederland techno, hard techno
  • zo 03:00 - 04:15:  Nederland techno, hard techno
  • zo 04:15 - 06:00:  Brazilië techno, hard techno

9 opmerkingen

23.00 uur present!!
Bam bam bam!! :bounce:

Man, wat heb ik hier een pot zin in! :honger:
laatste aanpassing
Geweldig!! Kan niet wachten.. en ik krijg ook helemaal zin in Mike Drama´s bday bash! :woeptidoe:
Bring it on!!! :hyper:
ram line-up!!!
Jaaaaa!
Supervet... wordt m'n eerste Hardtechno-feest in de Poema :D