Partyflock
 
­ Nederland

Kick-off Beam It

gepubliceerd door , op
Beam It
5 september 2011
Op zaterdag 1 oktober is er in De Nieuwe Oogst, het nieuwste poppodium van de havenstad, de kick-off van Beam It. Nicon en Sakka hebben samen met De Nieuwe Oogst de handen in een geslagen om een nieuwe en frisse wind aan dance geluiden door Rotterdam te laten waaien. Beam It staat als concept garant voor de nieuwste en meest edgy House sounds, de meest vrouwvriendelijke grime, de meest gewilde Garage vibes, de meest dansbare R&B en de meest onvergetelijke classics. Beam It is een eclectische showcase waarbij de credibility niet uit het oog wordt verloren en het hoogste doel een kolkende massa op de dansvloer is.

Residents Nicon en Sakka behoeven eigenlijk geen verdere introductie meer. Nicon is met zijn Tube10 label een backbone van de Nederlandse House/techno scene. Op Beam It zal hij de bezoekers laten zien dat hij een kenner is op het gebied van futuristische House beats. Sakka die onder een andere naam al heel wat jaren meedraait in het DJ circuit, staat bekend om zijn aanstekelijke House sounds gemixt met classics out den oude doos. Krampfhaft, dè sensatie van het moment, gaat De Nieuwe Oogst op haar grondvesten laten trillen met zijn unieke jacked out sound. Met een gloednieuwe EP op Rwina die internationaal zeer goed ontvangen is en gedraaid wordt door de grootste DJ's 'out there', kunnen we met gepaste trots zeggen dat dit wel een hele toffe primeur is in Rotterdam. Cinnaman, de man achter het succesvolle Amsterdamse Colors, zal de partyboys en girls laten ervaren waarom hij één van de beste en meest veelzijdige acts van afgelopen Lowlands was. Wees voorbereid op wat er uit de soundsystem gaat knallen wanneer Dutch' best kept secret een plek achter de decks gaat nemen.

De headliner wordt vanuit de UK ingevlogen en gaat bij de naam: L-Vis 1990, de dikste en meeste stroperige House en Grime als producties is waar hij om bekend staat. Net een album uitgebracht op het grote 'Island Records' en één van de breinen achter het 'Night Slugs' label en clubavond uit London. Op elk continent heeft hij gespeeld en iedere keer was het weer raak getuige de vraag naar zijn DJ-sets. Met zijn platentas komt hij op 1 oktober naar Beam It om ons te trakteren op zijn typische blend van UK Bass en 'out of space' House.

Kortom; op 1 oktober moet je in De Nieuwe Oogst te Rotterdam zijn, dit zijn de avonden die je als liefhebber van vooruitstrevende muziek en zweterige clubnights niet mag missen.

1 opmerking