Partyflock
 
­ Nederland

Allerlaatste Dub Infusions op 8 oktober

gepubliceerd door , op
Al sinds 2006 begeeft Dub Infusions zich in de voorhoede van de Nederlandse dubstepfeesten. Nog voordat dubstep ook maar enigszins begon vast te lopen op het 'hard-harder-hardst" traject, richtte het feest zich op eigenzinnig, nieuw talent dat de grote ontwikkelingen in de scene niet blindelings volgde. In een vroeg stadium haalde Dub Infusions onder andere Caspa, Scuba, Youngsta, Rusko, Benga, 16bit, Mala en Elijah & Skilliam al naar Nederland.

Na zes mooie jaren gaat nu de stekker er uit. Maar niet voordat de dansvloer van Tivoli de Helling nog een keer tot ontploffing wordt gebracht met moddervette sets vol diepe subs en stevige wobbels: op zaterdag 8 oktober knalt Dub Infusions uit zijn bestaan met meer acts dan op een avond passen! Uit de UK komt de ribbenkastknetterende dubstep van V.I.V.E.K. (Deep Medi) en Lost (Hench). Uit eigen land twee mannen van Oi: UK-garage-goeroe Gomes en Brutuzz (resident van Conflict en Sonic Boom). En dan hebben we ook nog Nicon (opperbaas van Subway en algehele Demolition Man), Piro 'Who can't hear must feel' (Sine) en Akkachar (da's Berbers voor Grote Linke Kale).

Voor je portie moddervette dubstep kan je na 8 oktober nog terecht bij Whop! in Tivoli Oudegracht (14 oktober met Emalkay); maar met het einde van Dub Infusions verliezen we toch een juweeltje in de programmering van Tivoli. Afscheid nemen kan op zaterdag 8 oktober, de tissues liggen klaar!

Line-up:
V.I.V.E.K. (Verenigd Koninkrijk/Deep Medi)
Lost (Verenigd Koninkrijk/Hench)
Gomes (Nederland/Oi)
Nicon (Nederland/Subway)
Piro (Nederland/Sine)
Brutuzz (Nederland/Oi)

Kijk voor meer informatie op www.tivoli.nl

1 opmerking

maar waarom laatste keer dan?