Partyflock
 

Blacklist · De Waerdse Tempel en Blacklist sluiten samen af

gepubliceerd door , op
flyer Blacklist
FeestBlacklist · The Final Chapter
LocatieWaerdse Tempel
Datumzaterdag 5 november 2011
StadHeerhugowaard
Blacklist. Een rauwe cultuur, een scherp statement en bovenal een charismatische duisternis - waar dovende lichtpunten zijn eer aan danken. Met inmiddels vele Blacklist edities die de Nederlandse Dance scene jarenlang op haar voegen deed trillen, stijgt Blacklist bijna anderhalf jaar na dato een allerlaatste keer terug in de gifzwarte startblokken. Heerhugowaard maakt zich nu al op om nog eenmaal gehuld te worden in de duistere mantel van Blacklist, welke jou verwelkomt op een onvergetelijke avond in de Waerdse Tempel!

Blacklist: The Final Chapter
Met duistere namen op de programmering prijkend, heerlijke entertainment zwart op wit gegarandeerd en met een dresscode dat zich als "Black" doet omschrijven kijkt Blacklist terug op een grote reeks voor succesvolle edities. De Waerdse Tempel vormt hierin thuisbasis, met hier en daar een uitstapje naar Amsterdam en immer dezelfde ingrediënten die het concept compleet maken. Duister kan niet zwarter worden en zodoende is het einde van de donkere tunnel in zicht.

Op zaterdag 05 november haalt Blacklist samen met de Waerdse Tempel alles uit de zwarte kast om zowel de vaste aanhang en nieuwkomers te pleasen met een duister programma. Niemand minder dan Chuckie zal hier voortouw in nemen en verdeeld over twee zalen word jij warm onthaald met:


Tickets
De verkoop is inmiddels van start gegaan en Blacklist heeft hierbij een beperkt aantal Early Bird tickets voor € 12,50 beschikbaar gesteld. De reguliere tickets kosten € 17,50 ex fee en ook deze zijn via de Free record Shops of online via www.black-list.nl en www.waerdsetempel.nl te bemachtigen. OP=OP dus wees er snel bij!

3 opmerkingen

zo net als Reng Deng Deng het laatste feest/editie in de waerdse tempel :(
Jammer dat hij weg gaat.
Is het al definitief dan dat de Tempel dichtgaat?
Uitspraak van Caboithes op zaterdag 10 september 2011 om 11:25:
Is het al definitief dan dat de Tempel dichtgaat?

ja