Partyflock
 
­ Nederland

Stereo Divas Zondag

gepubliceerd door , op
Stereo Divas
23 augustus 2011
Vol trots presenteert Cinema Rotterdam het nieuwe programma voor het komende clubseizoen. Op elke tweede zondag van de maand zullen Stereo Divas: Miss Monica en MC Miss Bunty een drie uur durende set verzorgen in het intieme en sfeervolle Cinema. Dit dynamische duo werk alweer zeven jaar samen en hebben al heel wat optredens samen gehad, naast hun eigen solo optredens.

De populairste vrouwelijke Dj van Nederland: Miss Monica, staat bekend om haar opzwepende sets, maar op de zondag weet zij ook haar house en groovy tunes te presenteren. Als muziekaaldier is zij niet in één hokje te plaatsen! Reeds achttien jaar actief en nog steeds onderscheidend met haar sound. Op vele toonaangevende festivals, events en clubs heeft zij haar stempel achter gelaten en kan je beter vragen waar zij niet heeft gedraaid.

Stereo Divas wordt samen gevormd met MC Miss Bunty. Deze leading female vocaliste heeft in de loop der jaren een indrukwekkende CV opgebouwd. Zo stond ze, en staat zij nog steeds, op alle grote festivals en heeft ze opgetreden met alle Nederlandse top Dj's en ook vele internationale supersterren. Ook heeft zij in het verleden de Grote Prijs van Nederland als de "beste vocaliste" gewonnen. Met haar unieke en weergaloze stembereik staat zij bekend als de 'Shirley Basey on Acid'.

De avond begint om 22.00 met Dj Roberto Feness. Als resident van Club Cinema weet hij de sfeer neer te zetten met zwoele en uplifting house sounds. Reserveer alvast jouw eigen privé-tafeltje om in de stemming te komen.

Stereo Divas is de avond als je nog net effe niet genoeg hebt gehad in het weekend of dat je toch nog even lekker eruit wilt. Op de saaie zondagavond in Rotterdam weet je dus nu dat je gewoon naar Cinema moet komen!

Reservering van je eigen VIP tafel is mogelijk, hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Eventueel met met champagne en/of een 3 gangen-menu als starter van deze heerlijke avond.

Cinema Rotterdam is the place to be, De Club waar je geweest moet zijn in hartje Rotterdam. De uitstraling en ambiance is sfeervol en uniek in het Rotterdamse uitgaansleven, waar eten, drinken en dansen een nieuwe dimensie geven aan jouw avondje stappen.