Partyflock
 
­ Nederland

Ferry Corsten houdt residency op Ibiza
Full on Ferry; Ibiza

gepubliceerd door , op
Ferry Corsten houdt residency op Ibiza
21 juli 2011
De hele zomer van 12 juli tot en met 13 september zal dj/producer Ferry Corsten wekelijks residency houden in de nieuwe club Sankeys op Ibiza. Hij zal hier het spectaculaire en baanbrekende event 'Full on Ferry; Ibiza' hosten. Dit in navolging op zijn eerdere Full on Ferry events waarmee hij drie achtereenvolgende jaren in het Rotterdamse Ahoy uitzinnige menigten in vervoering heeft weten te brengen. Door de reacties van zowel clubbers als critici heeft het event een wereldwijde reputatie opgebouwd als een van de meest vooruitstrevende events in de dance scene, die je niet mag missen.

Full On Ferry is het event waarbij de muzikale veelzijdigheid van Ferry Corsten tot uiting komt en is het een feestelijke samenkomst van bevriende dj's en producers. Ferry zal tijdens 'Full on Ferry; Ibiza' verschillende artiesten uitnodigen die hem hebben beïnvloed en geïnspireerd en/of waar hij graag mee samenwerkt. Ze zullen back-2 -back sets draaien en het publiek zal met regelmaat getrakteerd worden op een onaangekondigd gast optreden. In een intieme club setting kan het publiek rekenen op een weergaloze avond met in de mainroom back-2-back sets met host Ferry Corsten en in een aparte ruimte verschillende extended dj sets. Iedere artiest brengt zijn eigen unieke sound.

Iedere dinsdag zal Ferry worden vergezeld door de meest toonaangevende internationale DJ's & acts van dit moment, om samen met hem de grondvesten van Sankeys te doen schudden. Wereldberoemde DJ's zoals Cosmic Gate, Gabriel & Dresden, Aly & Fila, onze Nederlandse held Marco V, UK trance legend Solarstone, Zoo Brazil en talenten als Showtek, Sied van Riel, Bart Claessen, W & W, Mat Zo, Virtual Vault en Rafael Frost maken onderdeel uit van de line-up. Ook zullen er nog 'very special guests' aan de line-up toegevoegd worden. Deze namen worden later bekend gemaakt. De volledige line-up is te vinden op www.fullonferryibiza.com

Ferry Corsten: 'Ik ben erg blij dat ik onderdeel uitmaak van de lancering van de nieuwe club Sankeys Ibiza en verheug me vooral ook op de introductie van Full on Ferry op Ibiza. Dit wordt een te gekke samenwerking van twee grote namen in de dance wereld die samenkomen op het eiland. '
David Vincent (Sankeys Ibiza): 'We hebben een zeer breed programma staan deze zomer. Van techno tot house tot trance. Ik ben zeer verheugd dat we iemand van dit kaliber op onze line-up hebben staan deze zomer. Ferry's reputatie als dance pioneer is wereldwijd bekend en daarom ben ik erg trots dat hij onderdeel is van onze programmering deze zomer. '

De gloednieuwe club heeft vier areas en maakt gebruik van het revolutionaire VOID Accoustics dat verkozen is tot Soundsystem van het jaar. Verder is de spectaculaire inrichting voorzien van LED walls, LED plafonds met daarin het VOID Soundsystem. Sankeys Ibiza is gesitueerd Playa d'en Bossa.

Ferry Corsten viert dit jaar zijn 20ste verjaardag als producent, heeft een dubbele rij gouden platen op zijn naam staan en behoort al jarenlang tot de top 10 van beste wereld DJ's. Op dit moment werkt hij aan zijn nieuwe artiesten album, waarvan recentelijk de single 'Feel It!' gereleased is. De single slaat niet alleen groots aan op de dansvloer, maar wordt ook wereldwijd op de radio gedraaid. Het album zal eind van het jaar uitkomen op Corsten's eigen platenlabel 'Flashover'.

13 opmerkingen

Misschien ga ik 30-8 wel heen :D
 
Artiest John Sane
13 september van de party ;-)
Wanneer in Nederland?
helaas net afgelopen als ik er zit :( he jammer


Kleine impressie van de eerste Full On Ferry; Ibiza met o.a. Michael Woods, Aly & Fila, Sied van Riel, Bart Claessen en Giuseppe Ottaviani!
Uitspraak van Re:loaded op vrijdag 22 juli 2011 om 13:10:
Wanneer in Nederland?


Ben ik ook wel benieuwd naar!!

Uitspraak van Vullie™ op vrijdag 22 juli 2011 om 15:13:
Showtek talent?


Uhhh daar zijn de meningen over verdeeld ;).
laatste aanpassing
Ferry Corsten!! (y) :D
laatste aanpassing
Was Ferry Good vorige week op Ibiza samen met Lange! Sankeys is een leuke underground club zoals MoS.
Ik ben bij de openingsparty geweest op 12 juli. Was echt geweldig!!! Die tent heeft alles :D Goed geluid, lasers, goeie drankprijzen, intiem/knusse zaal, fijn dakterras, ruime en schone wc's, aardig personeel, perfect!

Ferry draaide heerlijk, Michael Woods heeft me ook echt verrast!
Hoppa 6 sept in ibiza kijken! :-)