Partyflock
 
­ Nederland

Five years Diynamic

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 19 Augustus heeft Beachclub Naturel te Scheveningen het succesvolle Duitse team Diynamic op bezoek. Het Diynamic Label, afkomstig uit Hamburg, bestaat uit onder andere: Stimming, Solomun en David August. Diynamic Music staat bekend om hun rustige frisse house muziek. De swingende en melodieuze deephouse past perfect bij de locatie "Naturel". De gehele avond wordt opgevuld door deze 3 heren die al hebben aangegeven erg enthousiast te zijn om voor het eerst te mogen spelen op het strand van Nederland.

Diynamic Music is 5 jaar geleden opgericht door Solomun. En is nu al een groot succes in verschillende landen verspreid over de wereld. Op het label zijn nu al 50 platen uitgebracht van verschillende grote artiesten.

Solomun
Miaden Solomun, oprichter van Diynamic Music is afkomstig van Kroatië en woont nu in Hamburg. Solomun is een geboren talent in de muziekwereld, met zijn moderne twist heeft hij de house muziek op een andere level gebracht. Zijn veel uitgebrachte nummers staan bekend in de grootste clubs over heel de wereld.

Stimming
Martin, beter bekend als DJ Stimming was de 2de artiest die zich aansloot bij Diynamic Music. Doordat Stimming zijn emoties gebruikt bij het maken van zijn sounds, is hij zo succesvol geworden zegt hij zelf. Omdat hij zijn emoties overbrengt naar het publiek is het een blijvend succes als Stimming zich achter de draaitafel bevind.

David August
De 20 jarige David August is geboren in Hamburg en is op 5 jarige leeftijd gedwongen om op piano les te gaan. Der maten de jaren groeiden, groeide zijn kwaliteiten met hem mee. Op 15 jarige leeftijd nam hij zijn eerste stap naar de DJ wereld, en zijn eerste optredens waren dan ook snel een feit. David August is nu alweer 2 jaar actief bij Diynamic Music, zijn debuut album met Dinyamic Music gaat in het voorjaar van 2012 uitgebracht worden. Zijn producties worden nu al door de grotere artiesten gedraaid en gepromoot.

Om 21.00 uur begint Diynamic Music met hun set die tot 03.30 zal duren, dit betekend dat ze elkaar zullen afwisselen in het altijd geliefde beachclub Naturel.

Bekijk hier een filmpje van Diynamic Music tijdens Sonar, Barcelona 2011