Partyflock
 
­ Nederland

Carnivale on the beach

gepubliceerd door , op
Carnivale
3 juni 2011
FeestCarnivale · On the beach
Datumzondag 17 juli 2011
LocatieFuel Site
Als de zomer op zijn heetst is, dan is het strand op zijn best. Het is dan ook geen wonder dat Carnivale op zondag 17 juli uitwijkt naar Fuel in Bloemendaal voor een heerlijk zomerse strand editie. Het concept is simpel, want dat past bij een warme zondagmiddag. 10 uur, 10 acts en verder gewoon ontspannen, feesten en genieten van het weer.

Allereerst heeft Carnivale de grote eer om Liubo Ursiny naar Fuel te halen. Deze jonge Bulgaarse resident van de befaamde Yalta club in Sofia is nog relatief onbekend in Nederland maar daar komt gestaag verandering in. Liubo staat in zijn geboorteland bekend om zijn diepe techno en zijn even briljante als doordachte set opbouw. Kortom; de hoogste tijd om hem te introduceren bij het Carnivale publiek!

Uit Bulgarije komt ook Tony Boogs die samen met resident Rik Woldring plaats zal nemen achter de decks. Hoewel Tony Boogs een Nederlander van geboorte is, woont hij al lang genoeg over de grens om als wereldburger te worden bestempeld. En zijn muziek heeft zich in dezelfde lijn ontwikkeld; niet in hokje te plaatsen, maar overal op zijn plek. Helemaal op het strand.

Naast deze buitenlandse helden zijn er natuurlijk ook krachten uit eigen land opgetrommeld. Mannen die al langer meedraaien in de Nederlandse scene, zoals Terry Toner en Philip Young, maar ook leden van de jonge garde, zoals Camiel Daamen, die momenteel furore maakt met een dijk van een liveset, en Tim & Ties wiens enthousiasme achter decks keer op keer overslaat op de dansvloer.

En om het beachteam compleet te maken zijn er de Carnivale Residents: Specker, Mind One, Ben Komor en Maketoire & Pennypacker die, zoals altijd, over de hele linie voor carnivalesque en zinderende ondersteuning zorgen.

Zondag 17 juli: tien uur zon, tien uur beats; tien uur Carnivale op het strand. Wat wil een mens nog meer? Precies!

Tot de 17e, Tot in Fuel!