Partyflock
 
­ Nederland

Schranz Anders

gepubliceerd door , op
Op 28 oktober 2011 lanceert de Almeerse organisatie LB Events een compleet nieuw concept! Onder de naam Schranz Anders betreed LB Events de wereld van hardtechno, schranz en industrial.

LB Events, dat zich met het concept 'Lekker Belangrijk' al meer dan vijf jaar lang feesten organiseerd waarbij hardcore het hoofd ingredient is richt zich met Schranz Anders! op liefhebbers van de hardere varianten van de techno en Industrial.

Schranz Anders wordt gehouden in de thuisbasis van LB Events: Podium de Meester in Almere. Deze locatie beschikt over een top notch geluidssysteem en wordt zoals op alle feesten van LB Events voorzien van een dikke laserset en visuals. Voor de toegangsprijs hoef je het niet te laten: een kaartje kost 8 euro! Daarnaast kent deze locatie nog normale prijzen voor de nodige drankjes!

Om de eerste editie meteen een knalfeest neer te kunnen zetten is de organisatie lang bezig geweest met het samenstellen van een zo gevarieerd mogelijke Line-up waarbij alle reeds genoemde stijlen aan bod zullen komen. De uiteindelijke Line-up mag er dan ook zeker zijn! Alle acts krijgen minimaal anderhalf uur de tijd om hun kunsten te vertonen achter de de draaitafels zodat de artiesten voldoende tijd hebben om hun sets op hun eigen manier te draaien!

De volgende artiesten zullen tijdens de eerste van Schranz Anders hun opwachting maken op het podium:

Sandy Warez: Deze bekende Belgische artiest uit de Thirdmovement stal zal de afsluiting van Schranz Anders voor zijn rekening nemen. Verwacht keiharde Schranz en dikke Industrial!

Luna: Wie kent deze artiest niet? DJ Luna is een van de meest gerespecteerde namen van de hedendaagse scene en zal op Schranz Anders een vette Hard Techno set draaien.

DaY-már: Met bookingen als Mayday en Footworkxx is DaY-már goed op weg met het veroveren van de Hard Techno scene! Bereid je voor op een knallende Hard Techno/Schranz set van deze dame!

J-Roon & Kosmix: de organisatoren van deze eerste editie van Schranz Anders, maken op deze eerste editie hun publieksdebuut met het draaien van Schranz. Net als bij hun hardcore sets zullen deze heren ook hier weer een hele harde set proberen weg te geven!

Schranz Anders wordt gehost door niemand minder dan Mc Justice.

Zet Schranz Anders vast in je Partyflockagenda, binnenkort geeft LB Events namelijk een aantal gastenlijst plekken weg voor dit feest!

11 opmerkingen

 
Dit ziet erg heul vet uit!:O

Jammer dat het "zo ver weg" is:\
Luna, de Koning! B)
 
ben benieuwd of Thrillogy de dag erna is, zoniet dan ben ik hier 100% bij. Lekker dichtbij, Almere:D
Lekker concept.. ben benieuwd :yes:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3417, 168}
Werkzaam bij {SHOWLIST location 14513, 22781}
very happy!
Sandy Warez!! :respect:
Haha vette naam:D

en dikke line up! Sandy, Luna en Day-Mar(L)
vet! keertje wat anders:D als er voldoende variatie is met de stijlen dan gaat dit een heel vet feestje worden:D Tenzij er de hele avond industrial word gedraait natuurlijk:respect:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3327, 1494}
Artiest {SHOWLIST artist 26504, 94141}
Uitspraak van Klappertje op maandag 13 juni 2011 om 19:35:
vet! keertje wat anders als er voldoende variatie is met de stijlen dan gaat dit een heel vet feestje worden Tenzij er de hele avond industrial word gedraait natuurlijk

Het wordt zeker niet de hele avond industrial, alle stijlen komen aan bod! :)
oke lachen ff lekker knalle :)
Uitspraak van [J-Roon] op dinsdag 14 juni 2011 om 11:18:
Het wordt zeker niet de hele avond industrial, alle stijlen komen aan bod!

het was zeker weten vet geweest:D maar de variatie met hardtechno en schranz erbij voor deze avond word zeker wel gewaardeerd:respect: