Partyflock
 

Monza Invites Shermanology & Friends

anoniem gepubliceerd op
Elke maand geeft club Monza een Nederlandse top dj een eigen avond. Tijdens deze avond kan de dj laten zien waarom hij zich al jaren aan de top bevindt. Dit laat de dj zien door de gehele avond te draaien in de sound waarvoor hij staat.

Zaterdag 4 juni zal niemand minder dan hét muzikale house trio Shermanology uitgenodigd worden door Monza, om te laten zien waarom zij dé sensatie van de Nederlandse housescene zijn. Zingend onder de vetste beats, zullen zij iedereen laten horen waarom zij tot de beste worden gerekend.

Shermanology is een sensatie die je gezien moet hebben. Er zijn vele redenen te bedenken, maar de combinatie tussen live vocalen, eigen tracks en live dj skills, is wat hen uniek maakt. Een muzikale houseshow waarbij elke dansvloer losgaat. Dit ontstaan vanuit de samenwerking van broer en zus Andy & Dorothy Sherman en nu versterkt met het derde familielid Leon Sherman. Allen zijn zij gezegend met een goddelijk stemgeluid en brengen elke dansvloer in vervoering. Zorg dat je klaar bent voor Shermanology!

Tevens zijn ook hun 'friends' uitgenodigd voor in de booth en dat zijn zeker niet de minste: Franky Rizardo en Mitch Crown!

Zanger Mitch Crown zal de avond hosten maar ook zelf plaats nemen achter de draaitafels. Jawel Dj Mitch Crown! Verwacht een set vol Funky en bigroom tracks. Met uiteraard ook zijn nieuwe banger samen met Leroy Styles 'Voodoo Nights'

The young gun Franky Rizardo is tevens ook uitgenodigd door Shermanology. Jong qua leeftijd maar al gerijpt in de housescene. Dat hij rijp is voor de wereld mag inmiddels ook wel gezegd worden: Franky Rizardo is onlangs getekend bij het prestigieuze label Defected. Een veelzijdig dj met zware skills die je moet hebben meegemaakt.

Monza Invites is een succesvol clubevent, georganiseerd door de club die tot beste en populairste club van Midden-Nederland is gekozen. Een avond waar je de beste house van het moment kunt verwachten. Van electro tot tech en van house tot bigroom, het zit allemaal verweven in de set van de top dj's die worden uitgenodigd.

Kom zaterdag 4 juni naar Monza en geniet van the sound of Shermanology & Friends
Kaarten zijn slechts 8,- en verkrijgbaar bij alle Free Record Shops en op Facebook