Partyflock
 
­ Nederland

Beach dance steunt dance4life

gepubliceerd door , op
Het festival Beach Dance dat plaats vindt op zaterdag 16 juli op het strand van Harlingen steunt dance4life, een internationale organisatie die zich samen met jongeren inzet om de verspreiding van hiv en aids terug te dringen. De reden dat deze organisatie zich op jongeren richt is omdat er dagelijks ruim 7100 mensen besmet raken met het virus, waarvan de helft onder de 25 jaar is. Een gedeelte van de opbrengsten van de verkochte tickets van Beach Dance gaat naar dance4life. Tickets zijn verkrijgbaar via de website www.beach-dance.nl, bij één van de vestigingen van Free Record Shop en bij verschillende verkooppunten in Harlingen en Franeker.

De dag van het festival komt steeds dichterbij en de organisatie is druk bezig met alle voorbereidingen en heeft een aantal vernieuwende extra's tijdens het festival. I.s.m. partner Heineken wordt er gebruik gemaakt van een speciale rugzak gevuld met gekoeld bier en kunnen bezoekers een vers getapt biertje bestellen zonder hun plaats te verlaten. Tevens is er een speciaal ingerichte bar en keuken waar de bezoekers allerlei heerlijke versnaperingen kunnen nuttigen.
Asino di Medico, één van de dj's tijdens het festival, heeft samen met saxofonist Tony Berlusconi speciaal voor Beach Dance 2011 een nummer geproduceerd. Op zaterdag 11 juni 2011 wordt deze tijdens een releaseparty in club Eigentijds in Harlingen uitgebracht en kun je alvast het strandgevoel beleven. Naast Asino di Medico en Tony Berlusconi staan de winnares van de dj contest, Mrs. G-ezz , en haar vrouwelijke collega dj Miss Merilyn in de line-up. De entree is deze avond vrij.

In samenwerking met Waddentours biedt de organisatie busreizen aan vanuit diverse plaatsen in de omgeving van het festivalterrein. In een luxe bus kun je worden opgehaald en na afloop van het festival veilig worden teruggebracht tegen een voordelig tarief. Binnenkort worden de exacte opstapplaatsen en tijden gepubliceerd op de website van het festival. Voor meer informatie over de mogelijkheden en om een plaats te reserveren kun je contact opnemen via busvervoer@beach-dance.nl

1 opmerking

Artiest {SHOWLIST artist 28895, 99774, 160233}
Goed bezig!!!! Miss Merilyn:respect: