Partyflock
 
­ Nederland

Happy Typhoon
De hardste attractie van Tilburgse kermis 2011

gepubliceerd door , op
Happy Typhoon
20 april 2011
FeestHappy Typhoon · Tilburgse Kermis 2011
Datumvrijdag 22 juli 2011
WinactieHappy Typhoon actiegesloten
LocatiePlaza
Achtbanen, botsauto's en schiettenten zijn zo maar enkele vertrouwde elementen tijdens de Tilburgse Kermis. Vorig jaar ontbrak er echter een ander jaarlijks terugkerend verschijnsel tijdens één van de grootste evenementen van Nederland. Onze verslaggever heeft echter bevestigd gekregen dat na een jaar van afwezigheid, ForU Productions opnieuw voor de belangrijkste attractie van de Tilburgse Kermis zal zorgen: Happy Typhoon is back by popular demand!

MC Tha Watcher van ForU Productions werd geconfronteerd met het gerucht en wist te vertellen dat op vrijdag 22 juli de grootste kermisattractie zal plaatsvinden in Plaza van Tilburg. 'Vorig jaar waren we eenmalig te vinden in De Brouwer te Weert, maar de allergrootste kermis van Nederland verdient een gezellig hardcore, early hardcore en happy hardcore evenement.'

Ook bekende MC Tha Watcher dat de line-up vetter is dan ooit in de geschiedenis van Happy Typhoon. 'Ik kan er omheen draaien, maar de geruchten kloppen: Paul Elstak en Bass-D zijn natuurlijk de aangewezen mannen om Tilburg volledig op zijn kop te krijgen. Maar dat is echt niet alles: zo staan Recype, Freeze en mijn mede-hosts van de Masters of Hardcore Radio-show er ook bij, Mercenary en The Menace mogen niet ontbreken. Maar ik heb er nog meer: wat dacht je van OCD, Scott Marten en Raoul - D.K.C.? Die kunnen ook beuken als een overtuned botsauto! Daarnaast hebben we ook de local heroes Yataah en Ram6 staan die Noord-Brabant zullen representeren. En wat is een kermis zonder vocale ondersteuning? Naast ikzelf zullen ook MC Axys en MC Sjoukes aantreden'.

Resumerend stelde uw verslaggever op dat op 22 juli de volgende artiesten te horen zullen zijn in Plaza te Tilburg:

Paul Elstak
Bass-D
Recype
Freeze
Mercenary
The Menace
OCD
Scott Marten
Raoul - D.K.C.
Yataah
Ram6
Hosted by MC Tha Watcher, MC Axys & MC Sjoukes

De hardste kermisattractie van de Tilburgse Kermis opent haar deuren in Plaza van 21.00 tot 04.00 uur. Tickets zijn à €9,- verkrijgbaar aan de deur tijdens het event, er vindt geen voorverkoop plaats.

Zodra uw verslaggever meer informatie heeft over aanstaande evenementen van ForU Productions zal zij ter plekke zijn om de geruchten bevestigd te krijgen!

Watch out what we have in store ForU!

7 opmerkingen

zekers als er plaats is dan :')
Nie zo mouwe, is toch lache in Tillie!
Artiest {SHOWLIST artist 31905, 99427, 6757}
Is een tijd geleden.... Beuken Time :bounce: