Partyflock
 
­ Nederland

Blizzurd

gepubliceerd door , op
Blizzurd
9 mei 2011
FeestBlizzurd · Dubstep & Beats Beyond
Datumzaterdag 4 juni 2011
LocatieHedon Site
Zaterdag 4 juni keert de Dubstep & Beats Beyond party Blizzurd terug naar Zwols poppodium Hedon. Ook deze editie zal zijn naam eer aan doen met een line-up bestaande uit: Starkey Verenigde Staten, Zwols icoon Kubus, de officiële release van de Beat Tape van Seven Leaugue Beats (FTG), DJ/producer Boeboe en Pablow Kingstoned.

De vorige editie van Blizzurd was volledig uitverkocht en daarmee is het met recht DE Dubstep & Beats Beyond party van Zwolle en ruime omgeving. Ook deze editie zal zijn naam eer aan doen met niemand minder dan Starkey als moddervette headliner. Deze held uit de US brengt Dubstep en Grime met een overbeten groove, en met een voorliefde voor een strakke Bass-line en een ongegeneerde portie streetattitude mixt Starkey moeiteloos de vetste tracks tot een superstrakke set.

Zwols icoon Kubus werd bekend door zijn werk voor o.a. rapformaties Opgezwolle en DuvelDuvel. De man is heer en meester in het maken van genadeloze beats en duistere tracks en is daarom met zijn keiharde sets een graag geziene gast op Blizzurd. De nieuwe Zwolse move Seven Leaugue Beats (FTG) is een producers-duo bestaande uit Dries Bijlsma en Rob Peters, onder deze naam scharen de heren al hun 'beat gerelateerde' projecten en samenwerkingen met bijvoorbeeld Rico en Typhoon. Als energieke live act brengt 7LB alles op het gebied van experimentele dubstep en keiharde beats. Momenteel werken ze aan hun debuutalbum welke tijdens Blizzurd officieel zal worden uitgebracht. Het eerste materiaal is al te beluister op de website van 7LB.

Lelystadse DJ/producer Boeboe bestormt de muziekscene met zijn eigenzinnige hiphop- en dubstepsets en is vastberaden deze editie te bewijzen dat hij Blizzurd-waardig is. Pablow Kingstoned zal openen met een flinke portie Dub Reggae in de mix en uiteraard kan ook onze vertrouwde host Rico niet ontbreken. Visuals zijn er van JAMES LOST.

1 opmerking

Heeft iemand toevallig nog een kaartje nodig?
Ik ben tot mijn grote spijt er achter gekomen dat ik zelf niet kan aankomende zaterdag!