Partyflock
 
­ Nederland

Vato Gonzalez & MC Tjen aan line-up Beach Dance toegevoegd

gepubliceerd door , op
De uitvinders van de 'Dirty House' Vato Gonzalez & MC Tjen komen de line-up van het festival Beach dance 2011 versterken. Op zaterdag 16 juli kun je tot van 14:00 uur tot 00:00 uur los gaan op dampende beats op het strand in Harlingen. Een unieke locatie direct gelegen aan het werelderfgoed de Waddenzee.

Vato Gonzalez & MC Tjen is het eerste DJ & MC duo van Nederland die de energie van alle stijlen van house muziek combineert met de snelle verheffende teksten van UK Garage. Gewapend met sterke persoonlijkheden en opinies zijn zij niet bang om te laten zien dat ze de grootste rebellen van de Nederlandse house scene zijn. Voor deze artiesten is het niet belangrijk om krediet te hebben binnen de scene, maar om entertainend te zijn voor het publiek. In minder dan vijf jaar hebben deze podiumdieren meer dan duizend optredens achter hun naam staan en krijgen volledige steun van alle grote festivals en organisaties als Dance Valley, Extrema Outdoor, Latin Village en velen meer. Met optredens over heel Europa en in de Carribean zijn deze mannen hard op weg om het Dirty House concept wereldwijd te lanceren.

Samen met de brutaalste party bende van Nederland Gelazer!, de 'rising stars' Afro Bros, DJ Jean, The Darkraver, Miss Merilyn, Asino di Medico, Dr. G., Ricardo Silvio, Mrs. G-ezz en MC Awi zullen zij het strand op zijn kop zetten!

Tegen het voordelige tarief van 15 euro kun je nog t/m 15 mei 2011 tickets bemachtigen op http://www.beach-dance.nl/ of via een van de vestigingen van Free Record Shop. Daarna kosten de tickets in de reguliere voorverkoop 20 euro.

Wil je alle updates over het festival als eerste ontvangen? Volg Beach dance 2011 dan via Twitter

Om alvast in de stemming te komen van het strandfestival is er een speciale trailer gemaakt:

3 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 169295, 55694, 50902, 511}
(y)