Partyflock
 
­ Nederland

Poema rolt vrolijk door naar februari

gepubliceerd door , op
Poema rolt vrolijk door naar februari
4 februari 2011
FeestMental Evolution · Oscar Mulero's Grey Fades to Green Album Tour
Datumzaterdag 12 februari 2011
LocatiePoema RAW
FeestI'll Hause You
Datumzaterdag 19 februari 2011
WinactieI'll Hause You actiegesloten
FeestClub Junx · Kabale und Liebe special
Datumvrijdag 25 februari 2011
Na een overweldigende eerste maand van het jaar achter de rug, is Poema RAW helemaal in haar nopjes. Een dergelijke opkomst had zij nooit durven dromen. Bij deze bedankt zij alle bezoekers die de hele maand uit hun plaat zijn gegaan.
Deze maand heeft Poema RAW (mede mogelijk gemaakt door Pure Infinity Productions en Source Events) weer een programmering vanjewelste klaar staan om heel techno liefhebbend Nederland op de zondagochtenden voldaan naar huis te sturen. Lauhaus, Oscar Mulero,Remy, Kabale und Liebe, Surgeon, Scuba, Wouter de Moor, Ille Bitch, Miss Melera en Paul Boex mogen zich opmaken voor wederom hele dolle avonden in het nog steeds rockende techno hol van Utrecht!

Zaterdag 12 februari
Mental Evolution

Het is het afgelopen jaar even stil geweest rondom Mental Evolution, maar voor 2011 staan er weer mooie dingen op de planning. 12 februari is het dan eindelijk weer zover en wordt Club Poema RAW deze avond het podium voor weer een heerlijk avondje onvervalste no-nonsense techno. Speciaal voor deze editie presenteren zij met trots de kick-off van Oscar Mulero's eerste album tour ooit! Deze Spaanse matador staat al ruim 20 jaar aan de top van de techno en nu komt hij dan eindelijk met zijn allereerste echte album, genaamd; 'Grey Fades to Green'. Het zal een speciale avond worden waar Oscar 3 uur lang een exclusieve set zal spelen met voornamelijk nieuw werk van het album, afgewisseld met de welbekende Spaans gepeperde beats zoals alleen hij dat kan! Naast hem zullen de Hagenees Remy en het brein achter deze avond, Paul Boex de avond voorzien van de beste techno beats!

Zaterdag 19 februari
I'll Hause You

Wie afgelopen jaar vaak technofeestjes heeft bezocht zal ongetwijfeld wel een dikke Lauhaus productie klapper om z'n oren geslingerd hebben gekregen! Aanstekelijke deuntjes, ritmes en vocals blijven Lauhaus zijn sterkste punt op productiegebied. Ook als DJ is Lauhaus een echte dancefloor killer. Bezoekers van onder anderen de Soenda feesten hebben al menig maal hun danspasjes niet in kunnen houden toen deze man achter de decks verscheen. Tijdens I'll Hause You zullen naast Lauhaus ook de Poema RAW All Stars', Wouter de Moor, Ille Bitch en Miss Melera de dikste house beats ten gehore brengen. De drie artiesten zijn inmiddels nationaal doorgebroken en maken hier en daar uitstapjes naar clubs in het buitenland. Een avond voor in de boeken, opzeker!

Vrijdag 25 februari
Club JunxKabale und Liebe special

De mannen achter Club Junx hebben laatste maanden heerlijke feesten gegeven. En dat doen ze in februari weer! Dit keer met een special gewijd aan de Amsterdamse top act Kabale und Liebe die ondersteund zal worden door Utrechts eigen Dimzen, Randy Delmore en MC Roga.

Zaterdag 26 februari
IJsfrei Source on ice afterparty - Source on Ice afterparty

IJsfrei, de officiële afterparty van Source On Ice. Twee eregasten van het winterfestival zullen hun melodieën hier voortzetten. Scuba en Surgeon zijn de heren in kwestie die het nodige vuurwerk gaan bezorgen. Knallen gegarandeerd! Paul Boex maakt de line-up compleet als ware techno DJ!

Meer informatie over bovenstaande feesten en kaartverkoop is te vinden op www.clubpoema.nl.