Partyflock
 
­ Nederland

Hardcore Community en Heart for Hard special

gepubliceerd door , op
Hardcore Community
14 september 2010
Harde klappers van vroeger! Daar zitten we al lang op te wachten! Volgende week is het zover en dan knalt "Het Algemeen Hardcore Topic" van het Partyflockforum de 2e editie van Hardcore Community in. Met de grootste hits en niet-hits van vroeger en nu zal het een feest worden waar je ook eens tracks zult horen die je wellicht niet kent of vergeten bent. De vorige editie was al een enorm succes, maar deze keer word er nog grootser uitgepakt.

Misschien heb je het al op de twitter van Weapon X voorbij zien komen! Speciaal voor deze keer heeft de organisatie, Weapon X weten te strikken voor een eenmalige stap terug in de tijd met de beste tracks van 2002 tot 2004. Dit belooft dus een unieke ervaring te worden en een must voor de (Enzyme) fan. Hiernaast komt de organisatie met een nieuwtje! Een kleine aanpassing heeft omtrent de Line-up plaatsgevonden: Digeon zal worden vervangen door The Driller, een talent die al eerder zijn kunsten heeft mogen vertonen op o.a Decibel Outdoor 2008. Bekijk hier de nieuwe poster van de geupdate Line-up: www.hardcorecommunity.nl/Line-up.php

Voor degene die de trailer gemist heeft, heeft de organisatie nog een verkorte HD versie van de trailer geplubliceerd om je helemaal in de stemming te krijgen!



Inmiddels is ook de timetable bekend en ziet er als volgt uit:
22.00 - 23.00 The Raptor vs Dark Byte
23.00 - 00.00 The Driller vs Megalodon
00.00 - 01.00 Metz vs The Pacifier
01.00 - 02.00 Weapon X
02.00 - 03.00 Project 9 vs Reload
03.00 - 04.00 Prankster vs Sapphire
04.00 - 05.00 Kings vs Metallic Violence

Radio Special:
Wil je alvast een voorproefje van wat je kan verwachten? Luister dan Donderdag 20 januari naar de Hardcore Community Special op http://h4h.fm

Hier is van 20.00 tot 00.00 een impressie te horen waar deze jongens voor staan. Luister je live mee? Dan zal Heart for Hard zorgen voor mooie prijzen, net als bij de vorige uitzending! De gasten die je tijdens de show kan verwachten zijn: Sapphire, Dark Byte, Kings en Krauser. Een aantal van deze artiesten hebben in de vorige editie hun kunsten vertoont en zullen tijdens deze uitzending nog even laten zien waar het bij Hardcore Community om gaat. Verder zal heart for hard de 29ste ook aanwezig zijn. Verschillende sets zullen dan weer opgenomen worden zodat je deze na afloop nog lekker terug kan luisteren. Voor de spectaculaire show ga je natuurlijk de 29ste uit je dak in club bazart en luister je Donderdag 20 januari mee naar Hardcore Community!

Tickets:
De tickets zijn €7,50. en alleen te koop aan de deur. Je hoeft geen garderobe te betalen. Deze zit namelijk bij de prijs inbegrepen.

Route:
Tram - Vanaf Den Haag Centraal rijdt tram 2 (richting Kraaijenstein). Uitstappen bij halte Nieuwendamlaan. Kom je vanaf station Hollands Spoor, pak dan tram 12 en stap op de (halte) Loosduinseweg over op tram 2.

Auto
Automobilisten die Den Haag binnenkomen via de Utrechtsebaan (onder de 'Nationale Nederlanden'-poort) nemen de afslag centrum. Ga naar links en volg de weg tot aan de T-splitsing. Ga hier naar rechts en volg de borden Westeinde Ziekenhuis (MCH). Bij het ziekenhuis ga je naar links de Loosduinseweg* op, welke je 2,5 km volgt. Bij de begraafplaats 'Eyk en Duinen' gaat de Loosduinseweg over in de Oude Haagweg. Geen paniek! Tuf rustig een paar honderd meter door tot je aan je linkerhand, aan de andere kant van het water, het blauwe bolwerk genaamd Bazart ziet. U-bochtje bij de stoplichten en netjes inparkeren. * Bazart ligt aan de Loosduinsekade 725 en dus aan niet de Loosduinseweg. Dat je het even weet.

En nu nog thuiskomen!
Ook 's nachts is het mogelijk je uitgetelde lichaam openbaar te laten vervoeren. Ieder uur stopt nachtbus 3 pal voor de deur. Wat?! Jawel, ieder uur stopt nachtbus 3 pal voor de deur. Extreem makkelijk allemaal.

Tot de 29e mede mogelijk gemaakt door het Algemene Hardcore Topic: http://partyflock.nl/topic/822281:Algemeen_Hardcore_Topic

15 opmerkingen

Goed bezig heren ;)

Robinjo vette poster weer :D
Artiest {SHOWLIST artist 48556, 93858}
Wordt vet nog een weekje en dan gaan we los in den haag :bounce:
Werkzaam bij Cyndium
jammer dat die Pacifier er moet draaien :p ;)
Uitspraak van hitmeister op donderdag 20 januari 2011 om 16:06:
jammer dat die Pacifier er moet draaien

tja ik weet het je heb me liever op jouw feestjes ;)
Uitspraak van hitmeister op donderdag 20 januari 2011 om 16:06:
jammer dat die Pacifier er moet draaien

Uitspraak van The Pacifier op donderdag 20 januari 2011 om 16:28:
tja ik weet het je heb me liever op jouw feestjes

hahaha
Artiest {SHOWLIST artist 53634, 56258, 23772}
Super veel zin in!! B)
special klinkt vet nog meer zin in die fissa :D
 
Werkzaam bij Pservice
Artiest {SHOWLIST artist 54629, 78775}
goed bezig mannen!
Sapphire, Krauser, Dark Byte en Kings, bedankt voor deze vette special!
Het was weer gezellig, een goeie opstarter en vooruitzicht naar volgende week!!:D

(Y)


thx bobby/lex!
laatste aanpassing