Partyflock
 
­ Nederland

Exxellent Brasil brengt zwoele warmte in koude winter
22 januari in de Matrixx

gepubliceerd door , op
Exxellent Brasil
5 december 2010
Sneeuw, vorst en heel veel regen is het weerbeeld van deze winter. Exxellent Brasil zorgt op 22 januari voor een exotische afwisseling in deze gure wintermaanden. Al jaren behoort Exxellent Brasil tot de beste housefeesten van de Matrixx. Een prachtig Braziliaans decor, Capoeira dansers, exotische danseressen, opzwepende percussie, prachtige LED beelden en een heuse Caribische Brassband gaan de Matrixx omtoveren tot de Copacabana van de lage landen. Zet 22 januari in je agenda met groene en gele stift!

Sunnery James en Ryan Marciano
De line-up is natuurlijk exotisch, housefull en opzwepend. Sunnery James & Ryan Marciano mogen dan natuurlijk op zo'n avond niet ontbreken. Dit duo timmert internationaal hard aan de weg en staat tegenwoordig op de grootste podia in binnen- en buitenland. Aangezien Doutzen op het punt van bevallen staat zijn Sunnery en Ryan deze hele maand in Nederland. Een set op Exxellent Brasil zal Sunnery extra energie geven om daarna het vaderschap met volle kracht aan te gaan.

Naast Sunnery James & Ryan Marciano zullen ook Gregor Salto, Quintino, Afro Bros en Indyana aanwezig zijn bij Exxellent Brasil. Gegarandeerd dat de heerlijke zomerse housebeats je om de oren zullen vliegen! Jethro Angkotta zal daar met zijn percussie nog een schepje bovenop doen en MC Lex Empress zal deze avond met zijn zwoele vocals de gastheer zijn. Exxellent Brasil vormt zo de perfecte uitweg van je winterdip en zal er voor zorgen dat je je voor één nacht daadwerkelijk in Brazilië waant, met sexy mensen en zomerse muziek!

Om alvast in de sfeer te komen heeft DJ Indyana een zomers anthem voor Exxellent Brasil gemaakt. Beluister de track hier:


Tickets
Kaarten zijn online via www.matrixx.nl en bij Primera te koop voor € 15,- (ex fee). Kaarten aan de deur zullen €18,- kosten.

1 opmerking

 
Have fun ;)