Partyflock
 
­ Nederland

Nightmare warmup van elf tot vijf in het Midtown warehouse

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 4 december aanstaande kun je alvast helemaal in de stemming komen voor de grote Nightmare party van 's avonds in Ahoy!
Tijdens de Nightmare Warmup van 11.00 tot 17.00 welke toegankelijk is voor alle leeftijden, worden de nieuwe Nightmare CD en het nieuwe anthem op vinyl gepresenteerd.

De nieuwe dubbel CD is gemixt door de grondlegger van de Nightmare en Hardcore in het algemeen, DJ Paul! Uiteraard kan je hier ook alvast alle benodigde Nightmare kleding en merchandise halen, de exclusieve 4 december event shirts, hoodeds en jackets zijn hier al overdag tijdens de warmup verkrijgbaar.

100% Hardcore zal ook aanwezig zijn met haar nieuwe collectie shirts, hoodeds, jacks, caps en broeken. Vanzelfsprekend kun je ook een ruime collectie vinyl, CD's en DVD's vinden, naast vele speciale aanbiedingen.

Veel vinyl en cd's gaat rechtstreeks vanuit de stelling de bakken in, nergens vind je zoveel variatie. De allernieuwste shirts van Neophyte, Tha Playah en Evil Activities zijn ook volop voorradig naast een brede hardcore-collectie van bombers, tassen, hoodeds, shirts, sleutelhangers, CD-mappen, slipmatten, trainingsjackets en broeken, mutsen, caps, stickers en heel veel meer. Verschillende bekende DJ's zullen de pre-party voorzien van de juiste beats, er is een speciale DJ booth en wie weet scoor je ook nog een exclusieve handtekening.

Kaarten voor Nightmare zijn hier ook nog verkrijgbaar
Het adres is Koperslagerstraat 4-6, 3077MD te Rotterdam. Er is een hele grote gratis parkeerplaats voor de deur en het openbaar vervoer stopt ongeveer voor de deur met Tramlijn 20 / 23 en buslijn 48. Mocht je met de trein komen, het station Rotterdam Zuid ligt op 4 minuten wandelen van het magazijn, tegenover de Gamma en vlakbij het Feyenoord stadion.

11 opmerkingen

 
Lekker voor-beuken :D!
Minder dat ze niet gelijk door tot 10 uur laten gaan!
Veel handiger!
Uitspraak van !!_[NL]Hardcore wOus. op woensdag 1 december 2010 om 10:08:
Minder dat ze niet gelijk door tot 10 uur laten gaan!
Veel handiger!

Idd..dacht ik ook al.
De echte bezoeker van het evenement moet tussen 17.00 en 22.00 maar uitgbreid gaan eten voor die op Nightmare naar binnen mag. :honger:
laatste aanpassing
Misschien hier nog even binnenlopen:D
Ligt er aan hoe goed het openbaar vervoer werkt die dag:P

Uitspraak van J-Bo's event support op woensdag 1 december 2010 om 10:38:
De echte bezoeker van het evenement moet tussen 17.00 en 22.00 maar uitgbreid gaan eten voor die op Nightmare naar binnen mag.

Weet niet hoelang jij over je eten doet maarre dat gaat mij toch niet lukken hoor!
Laten we maar ff kijken he :D
dat wordt dus al vroeg vertrekken uit me stadje:P
Uitspraak van J-Bo's event support op woensdag 1 december 2010 om 10:38:
Idd..dacht ik ook al.
De echte bezoeker van het evenement moet tussen 17.00 en 22.00 maar uitgbreid gaan eten voor die op Nightmare naar binnen mag.

Kom dat gaan wij doen!:honger:
Ik maak er maar een dagje Rotterdam van zaterdag dus dan ga ik zeker naar die warmup, daarna een restaurant zoeken om rustig en uitgebreid te eten en daarna naar Nightmare.

Als jullie goede restaurants zoeken, kijk dan eens op iens.nl daar kan je heel wat vinden.
laatste aanpassing
 
Klinkt goeddddd! :D
 
Ik heb alle 12 nightmare cd,s uit de jaren 90 nog wel. Iemand belangstelling? 6,7,8,9,10,11 en 12 zijn dubbel cd,s. PB maar