Partyflock
 
­ Nederland

Bass addicts
Hardstyle & Hardcore

gepubliceerd door , op
Bass addicts
3 november 2010
Op zaterdag 11 december zal discotheek Exciting in Kinderdijk voor de laatste keer dit jaar op zijn grondvesten schudden als hier de tweede editie plaats vindt van Bass addicts. Na een zeer geslaagde eerste editie op 2 oktober kon een vervolg op dit feest zeker niet lang op zich laten wachten en de tweede editie van Bass addicts is nu dan ook een feit.

Regionale talenten.
De feesten in discotheek Exciting zijn altijd een gezellige samensmelting van bezoekers die voornamelijk uit de regio Drechtsteden en omgeving komen. Met dit gegeven in het achterhoofd heeft de organisatie ervoor gekozen om alleen maar zeer getalenteerde dj's uit deze regio een kans te geven om zich bij dit publiek in de kijker te spelen. Waar sommige gevestigde namen vaak ‘standaard' setjes draaien en soms minder gemotiveerd over komen zullen deze talenten echt alles uit de kast halen om het publiek te vermaken.

Hardstyle.
Naast de standaard porties early-rave en hardcore zal er op deze editie van Bass addicts ook aandacht zijn voor de hardstyle liefhebbers onder ons. Zij kunnen in het eerste gedeelte van de avond hun hart ophalen als o.a. The Emperor en Rizzydizzy jullie laten horen en voelen waarom dit met recht echte hardstyle genoemd mag worden. Ook de openingsset van dj Sidechainer zal voor de vroege vogels op Bass addicts een aangename verrassing zijn.

Hardcore
In het verloop van de avond zal zoals gebruikelijk het tempo weer flink worden opgeschroefd. Beleef de goeie ouwe tijd van kale koppen,aussies en nike air maxies opnieuw als dj The Razzler plaats neemt achter de draaitafels. Hij zal elke early-rave liefhebber op zijn wenken bedienen met de beste tracks uit zijn platencollectie. Na deze set zal de volgende ‘bekende' dj uit de regio wederom zijn opwachting maken in discotheek Exciting. Dj Spinal heeft vorig jaar o.a. op Brutalizer al bewezen dat hij eigenlijk geen talent meer genoemd mag worden en daarom mag hij dus op deze editie van Bass addicts ook zeker niet ontbreken. Dj Spinal zal iedereen een uur lang laten genieten van de allerbeste mainstream hardcore.

Als het einde van de avond helaas al weer bijna in zicht is zullen er nog twee dj's achter de draaitafels plaats nemen. Speedtrasher en Terrorsnatzer zullen voor de echte die-hards een waardige afsluiter vormen als zij een set zullen weggeven waarin de BPM's met enorme snelheid uit de speakers zullen knallen. Alle denkbare stijlen kunnen bij deze twee dj's aan bod komen van hardcore tot terror en van tekno tot frenchcore dus wees gewaarschuwd.

Volledige line-up Bass addicts part 2:
Spinal
The Emperor
The Razzler
Rizzydizzy
Speedtrasher
Terrorsnatzer
Sidechainer

Voor meer informatie mail naar dance-festivalbus@live.nl of kijk op www.dance-festivalbus.nl

4 opmerkingen

Volgens mij gaat dit er wel hard aan toe!