Partyflock
 
­ Nederland

Voidd Wildlife legends weekender
Voidd, Steve Rachmad en Wouter de Moor vieren verjaardag

gepubliceerd door , op
Voidd
16 oktober 2010
FeestVoidd · Wildlife Legends Weekender
Datumvrijdag 12 november 2010
WinactieVoidd actiegesloten
LocatieStudio 80 Site
FeestVoidd · Wildlife Legends Weekender
Datumzaterdag 13 november 2010
WinactieVoidd actiegesloten
Op 12 en 13 november vindt de legendarische Voidd Weekender weer plaats in Studio 80. Twee nachten achter elkaar zullen de Wildlife Legends bezit nemen van de ‘black box’ om de verjaardag van Voidd, Steve Rachmad en Wouter de Moor uitgebreid te vieren. Ook dit keer zijn er weer enkele internationale gasten uitgenodigd om het feest compleet te maken. Op vrijdag is het de beurt aan house legende DJ T. om samen met de jarige Steve Rachmad en Wouter de Moor de 80 op zijn kop te zetten. De dag erna gaat Voidd zijn vierde levensjaar in en zullen de boys van Pan-Pot de Weekender afsluiten met een 3-uurs set.

Steve’s en Wouter’s Birthday Special - Vrijdag
Het begint inmiddels een traditie te worden dat Steve Rachmad zijn verjaardag viert tijdens de Voidd Weekender. Net als vorig jaar zal de Amsterdamse held samen met een bevriende artiest alles uit de kast trekken om Studio 80 te trakteren op een muzikale top-avond. Dit jaar is het dus de beurt aan Get Physical eigenaar DJ. T. om deze speciale nacht extra kracht bij te zetten. Na Steve’s release van de wereldplaat ‘Strings of Love’ op het Duitse label en het weergaloze optreden van T. afgelopen zomer in de 80 zijn de verwachtingen dus hoog gespannen. Ook de tweede zaal telt deze avond een jarige job, het is namelijk niemand minder dan Wouter de Moor, die het laatste deel van de avond voor zijn rekening neemt met een stevige verjaardagsset. Hij zal worden bijgestaan door Voidd’s eigen Steady Douglas die de laatste tijd met zijn maatje Esther Dune de ene na de andere vette (deep)house plaat produceert.

Four Years Voidd - Zaterdag
Op zaterdag 13 november wordt het, zoals jullie inmiddels gewend zijn, één grote beestenboel tijdens de viering van Four Years Voidd. Net als vorig jaar zijn de jongens van Pan-Pot uitgenodigd om de 80 naar een absoluut hoogtepunt te draaien. Tijdens de vorige verjaardag van Voidd ontplofte de zaal gedurende de set van Pan-Pot en het kon dan ook niet anders dan dat het Duitse party-duo ook dit jaar van de partij zou zijn. Voidd resident dj Moritz opent deze nacht met een extra lange set en zal ook dit keer ongetwijfeld laten zien waarom hij zo geliefd is in de Amsterdamse technoscene. In de tweede zaal nemen de dj’s van de Voidd radioshow Mr. Manoah en Renzo de eerste uren voor hun rekening. Beide heren hosten elke donderdag om zeven uur ‘s avonds de populaire Voidd Show op het radiostation van Studio 80 en zullen ongetwijfeld weer een hoop nieuwe releases uit hun platentas toveren. De afsluitende set is in handen van Tim Hoeben, de winnaar van de laatste TWSTD dj-contest. Op deze zaterdag mag hij opnieuw gaan laten zien waarom hij tot één van de grootste talenten in Amsterdam gerekend kan worden.

We raden je aan om vroeg te komen of een kaart in de voorverkoop te scoren, aangezien de vorige edities van de Voidd Weekender vaak al vroeg op de avond uitverkocht waren.