Partyflock
 
­ Nederland

Warhola
Kick Off Party

gepubliceerd door , op
Warhola
6 oktober 2010
FeestWarhola · In the future everyone will be gay for 15 minutes
Datumzondag 31 oktober 2010
WinactieWarhola actiegesloten
LocatieFactory 010
Warhola in the future everyone will be gay for 15 minutes...

De laatste zondag van de maand oktober zal een keerpunt worden in de Nederlandse gay(minded) partyscene. Na de Betty Ford Clinic en Villa Achterwerk komt partyorganisatie MAW met een spiksplinternieuw en vooral spraakmakend gay(minded) event. Warhola dus. Rotterdam, eigenlijk heel Nederland, schreeuwt om een nieuw feest voor de gay(minded) doelgroep. En een (ver)nieuw(end) feest zullen ze krijgen. Alle conventies gaan overboord. Een nieuwe standaard zal gezet worden... Elke laatste zondag van de maand in Nederlands vetste locatie, Factory 010, zal MAW een event vol entertainment, visueel spektakel en muzikaal vermaak presenteren.

In "nothing special" kan je tijdens de kick-off van Warhola op zondag 31 oktober ouderwets los gaan op dikke vette beats van dj's die van wanten weten. Welke dj’s dan? Come and hear & see for yourselves.

"Shirley's pin up club" is de ruimte waar je ten eerste very old skool kan roken en waar ten tweede de hele avond het reizende circus “De Daverende Dipsaus Show” voor zeer gevarieerd vermaak in Paradestijl zal zorgen. Warhola gooit, zoals gezegd, alle conventies van 10 hoog naar beneden en gaat een nieuwe trend setten: in the future everyone will be gay for 15 minutes...

Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, kan je jezelf ook neervlijen (al dan niet met je lover/one night stand) in de goed verborgen "Secret Cinematique", alwaar "gepaste" beelden vertoond zullen gaan worden.

What else? Oh ja. Geen entree zonder entreekaart. Tickets ten bedrage van € 15,99 kunnen verkregen worden via www.voorverkoop.net, Sister Moon op de Nieuwe Binnenweg 89 en Shopper (Oldebarneveltstraat 119) in RTM. Voor de snelle beslissers zijn er enkele Early Bird kaarten voor de mooie prijs van € 9,99 te krijgen, louter en alleen via www.voorverkoop.net en zolang de voorraad strekt.

Ben je eenzaam en alleen? Heb je drempelvrees? En wil je toch heel graag naar de kick-off van Warhola? Geen nood, Warhola zorgt met "Rent-an-Andy" voor de ideale oplossing... Voor het vooroorlogse bedrag van slechts € 299,99 krijg je toegang tot Warhola, een overheerlijke fles champagne, gratis drankjes en, als belangrijkste, heb je de gehele avond de beschikking over "Rent-an-Andy". Deze overheerlijke boy zal je van begin tot eind vergezellen en natuurlijk vooral veel dansjes en drankjes met je doen. Mocht er behoefte aan zijn, dan is "Rent-an-Andy" wellicht ook in voor een "goed gesprek". Naar wens al dan niet gevolgd door een sigaretje! "Rent-an-Andy" is exclusief verkrijgbaar via www.voorverkoop.net in de smaken "white" en "dark". Volgende maand zal Warhola ook de dames op hun wenken gaan bedienen middels een "Rent-an-Andy".

Wil je meer info? Check www.warhola.nl

Wow...Ghee Wiz... Warhola!

2 opmerkingen

Klinkt leuk. ;)
Sterker! Het is leuk! ;-)