Partyflock
 
­ Nederland

Start verkoop zaterdagtickets STRP Festival

gepubliceerd door , op
Start verkoop zaterdagtickets STRP Festival
21 september 2010
Dit jaar veel live muziek voor STRP Festival (18-28 november). Tijdens de eerste zaterdag (20 november) zullen opvallende acts zoals The Bloody Beetroots, Skream ft. Sgt Pokes en Chromeo zorgen voor een echte festivalbeleving om daarna met onder meer Modeselektor, Martyn en Shed tot diep in de nacht door te feesten. De tweede zaterdag (27 november) wordt gehost door Soulwax/2Manydj's ‘and friends' onder de noemer ‘Soulwaxmas'. Met daarnaast concerten van M.I.A. (26 november) en Underworld (19 november) presenteert STRP Festival een line-up die ruimte geeft voor een topavond voor zowel de (live) popliefhebber als clubganger. Meer namen zullen dichter op het festival bekend worden gemaakt alle tickets voor het festival gaan vandaag via www.strp.nl/tickets in de verkoop.

Soulwaxmas presents: 2ManyDJs live, Soulwax + very special guests (27/11)
De Belgische broers Dewaele komen het feestje van vorig jaar in het Sportpaleis te Antwerpen graag nog eens overdoen tijdens STRP Festival. Feesten doen Stephen en David echter niet graag alleen. Ze brengen een aantal fijne special guests mee! Vorige keer waren dat bijvoorbeeld Tiga, Erol Alkan, Mixhell en Aeroplane. Tot nog toe is bekend dat Zombie Nations mee komt naar Eindhoven. Dichter op het festival zullen we meer namen bekend maken. Wil je vast opwarmen voor de decembermaand dan mag je tijdens deze tweede zaterdagavond niet ontbreken op de dansvloer!

The Bloody Beetroots Death Crew 77 (20/11)
The Bloody Beetroots is een dj duo van italiaanse afkomst. Sir Bob Rifo is de bekendste van de twee als internationale indie producer en richtte samen met DJ Tommy Tea, The Bloody Beetroots- Death Crew 77- op. Hun bekendste nummer is warp 1.9 die ze samen met vriend Steve Aoki maakten. Ze werden bekend met de EP Cornelius en kwamen in de spotlight te staan door opvallende remixen te maken van verschillende bekende artiesten. Bij de EP Cornelius ging het de heren niet alleen om muziek. Het is een Manifesto tegen alles dat niet echt is en een opus van mode, cinema en (SF) literatuur. The Bloody Beetroots staan er om bekend het mysterie rondom de band te willen behouden. Wat Daft Punk goed deed kunnen zij beter! Maar dan met hun eigen mix van fidget house, electro en stijl.


Skream ft. Sgt Pokes
Skream is het alter ego van Olli Jones uit Croydon, Groot-Brittannië. Hij staat bekend als een van de eerste en bekendere dubstep-producers. Met vrienden Benga en Artwork is hij ook onderdeel van het dubstep project Magnetic Man. Skream gooide vooral hoge ogen met de remix Let´s Get Ravey´ van La Roux´s ´In For the Kill´ . Afgelopen zomer werd zijn tweede studioalbum ´Outside the Box´uitgebracht en werd de single ´Listenin to the records on my wall´vol lof ontvangen door de Britse media. Op STRP Festival laat hij de bassen grommen samen met Sgt Pokes.

Chromeo (20/11)
Chromeo bestaat uit de mannen Patrick Gemavel en David Macklovitch, ofwel P-Thugg en Dave 1. Smeuïge retro-funkpop in de stijl van een moderne versie van Hall & Oates is hun kenmerk.Chromeo bracht zijn debuutalbum ‘She's in Control' uit in 2004. Vervolgens zorgde het nieuwste album ‘Fancy Footwork' voor een plek in de wereld van de grote Europese festivals. ‘Don't turn the lights on' is de hit van hun laatste album.

Modeselektor presenteert Modeselektion met onder andere Martyn, Monolake & Shed (live) (20/11)
Gernot Bronsert en Sebastian Szary, het brein achter Modeselektor, worden geroemd om hun compilatie albums. En als je goed bent in het samenstellen van een album, waarom de acts niet ook het podium opvragen?! Het begon allemaal tijdens Melt waar het duo artiesten boekten zoals Four Tet, Kode9 en Martyn. Tijdens de eerste zaterdag van STRP Festival hebben ze tot nog toe bekend gemaakt dat behalve zij zelf, Martyn, Monolake & Shed komen optreden. De Eindhovense Martyn, kan tijdens het festival eindelijk zijn thuisfront laten zien wat het betekent om internationaal één van de betere DJ's te zijn.

De complete muziek line-up tot nog toe van STRP Festival chronologisch op een rij:
18/11 Chris Cunningham
19/11 Underworld + support
20/11 The Bloody Beetroots, Death Crew 77, Skream ft Sgt Pokes,Chromeo, The Twelves, Modeselektion; Modeselektor (live), Martyn, Shed (live), Monolake live and many more.
24/11 Jónsi (locatie: Muziekgebouw)
26/11 M.I.A. + support
27/11 Soulwaxmas presents: 2ManyDJs live, Soulwax + very special guests

Hou de website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief, want in de komende weken worden nog extra acts bekend gemaakt. Alle tickets voor het festival zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via www.strp.nl/tickets of de Free RecordShop (ook in België)

9 opmerkingen

 
Modeselektor live :D
 
Uitspraak van actief op dinsdag 21 september 2010 om 14:37:
Modeselektor live :D

unk! :D
Magere lijn omhoog.. had liever wat artiesten uit de Warp en Ninja Tune-stal gezien!
19/11 Underworld + support


ik wil wel :jaja:
modeselektor heeft mooie namen geregeld :)

Uitspraak van Ed ter Bak op dinsdag 21 september 2010 om 17:41:
Magere lijn omhoog.. had liever wat artiesten uit de Warp en Ninja Tune-stal gezien!

zal vast nog n boel bijkomen lijkt mij zo
 
Underworld B)






Chris Cunningham :o
laatste aanpassing
bloody beetroots,shed,chris cunningham..best vet