Partyflock
 
­ Nederland

Meneer achterwerk presents Vamos a la playa

gepubliceerd door , op
Meneer Achterwerk
15 juni 2010
Aanstaande zaterdag barst het leukste gay & gayminded strandfeest van deze zomer in volle glorie los: Meneer Achterwerk presents Vamos a la playa! Ben jij er bij?

Op zaterdag 31 juli is Beach house Brunotti in Scheveningen de plek waar homo's, lesbo's, bi's en gayminded hetero's uit heel Nederland, bij hopelijk zeer aangename temperaturen en een ondergaande zon, zullen laten zien wat feesten is.

In een zwoele tropische setting zal de Meneer Achterwerk Crew ook dit jaar weer haar beste poot voor zetten om er een overheerlijk feest van te maken. Aan de artiesten zal het in ieder geval niet liggen. Onder aanvoering van “huis-mc” MC Boogshe zullen Jip Deluxe, Chris Rox en Matt Styles dikke, pompende en vooral zomerse housebeats het strand op knallen!

Beach house Brunotti in Scheveningen is één van de sfeervolste beachclubs van Scheveningen. De unieke ligging (aan het einde van de boulevard) en de zeer intieme inrichting zullen garant staan
voor een op voorhand fantastisch en legendarisch strandfeest!

De entreekaarten! De grote tombola draait op volle toeren! De kaarten zijn de gehele maand juli te verkrijgen bij Puurr (Prinsestraat 4) in Den Haag en Shopper (Oldebarneveltstraat 113) in Rotterdam. Via internet zijn de kaarten te koop op www.voorverkoop.net Uiteraard worden er op de avond zelf ook kaarten aan de deur verkocht.

Zon, zee en strand. Een fantastische beachclub. Overheerlijke koele drankjes. Super dj's en mc's. Het beruchte en uitbundige Meneer Achterwerk entertainment. Oftewel: alle ingrediënten voor een onvergetelijk gay & gayminded strandfeest zijn aanwezig…

Mocht er onverhoopt toch een klein regenbuitje gaan vallen, dan zal Brunotti uiteraard overdekt worden, zodat iedereen droog zijn dansje en drankje kan doen. Vooralsnog doen we echter elke avond voor het slapen gaan een schietgebedje voor een strak blauwe hemel en een spectaculaire zonsondergang.

Genoeg geluld! Geen woorden maar daden! Zaterdag 31 juli opent Meneer Achterwerk hoogstpersoonlijk om 20.00 uur de deur van Beach House Brunotti voor Vamos a la playa! Be there…

Meer info en veel foto's van eerdere Meneer Achterwerk feesten kan je terug vinden op www.mawparty.nl

2 opmerkingen

 
Goede en sfeervolle feesten .. sterke organisatie met een duidelijke visie (Y)
 
Wat een cool concept! :D