Partyflock
 
­ Nederland

Major League Drum 'n Bass is back in Amsterdam

gepubliceerd door , op
Major League is al bijna tien jaar het Drum 'n Bass event van Nederland. Sinds dit jaar is de Rotterdamse organisatie van Pim Schots, Lars Dingeman en Myron Vasquez Freeling ook actief in Budapest. In samenwerking met Muziek Centrum Nederland organiseert Major League zes feesten in de Hongaarse hoofdstad. Op 23 juli organiseert Major League weer een feest in eigen land in de Melkweg in Amsterdam.

De line ups van Major League staan bekend om de combinatie van alle stijlen Drum 'n Bass. Van de minimale sounds van Icicle tot de partybeats van Noisia of Pendulum. Op Major League zijn alle stijlen op dezelfde avond te horen. "Wij vinden zelf al deze stijlen tof en dit laten we op onze feesten graag horen. Drum 'n Bass is heel divers, de mensen die naar Major League komen verwachten ook een brede mix van Drum 'n Bass tunes van ons", aldus de drie organisatoren.

De Melkweg en Major League werken al meer dan 6 jaar samen om de tofste en meest vernieuwende Drum 'n Bass-DJ's te programmeren in de hoofdstad. Tijdens 5 Days Off, tijdens het Amsterdam Dance Event en ook op 23 juli tijdens de nieuwe Major League editie. Op deze editie is een internationale line up aanwezig met optredens van artiesten uit London, Budapest, Rotterdam, Utrecht, Leiden en Amsterdam. Onder andere de Jungle en Drum 'n Bass legende Aphrodite treedt op, maar ook het nieuwe Engelse talent Tantrum Desire. Het belooft een bijzondere avond te worden.

Meer informatie over de artiesten en Major League is te vinden op de website www.majorleague-dnb.com. Kaarten zijn onder meer te koop via Easyticket, Ticketservice en het Amsterdams Uitburo.

Line up Major League 23 juli:

Aphrodite (Urban Takeover, UK)
Tantrum Desire (Technique Recordings, UK)
Black Sun Empire (BSE Recordings, Nederland)
MNDSCP (Virus, Citrus, HUN)
Lenzman (Metalheadz, Shogun Audio, Nederland)
Pamb & Harsh (Elementz, Nederland)

Hosted by MC Dapper

2 opmerkingen

wooooooow :bounce::jaja:
 
idd wooooow....
maar ga toch naar Evol Intent....
Heb ik al kaarten voor